Foreles recepti piedāvā šefpavārs Gvido Skoboļevs no restorāna "Sarkans" (Rīgā, Stabu ielā 10).
Sastāvdaļas (1 porcijai):
  • Forele 400 g
  • *Kolrābji 150 g
  • *Bietes 150 g
  • *Rutki 150 g
  • *Sviests 100 g
  • Sāls, pipari
  • Marināde (čili, citronzāle)

* Zaļās karotītes produkti.

Pagatavošana:

Foreli marinē loku, čili, citronzāles marinādē aptuveni 6 minūtes.

Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 10 minūtes.

Lielos gabalos grieztus dārzeņus ar sviestu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, kamēr tie kļūst gatavi.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!