Ir jau noskrējuši lielākie pārsteigumi par vīriešu izdomu un vilšanās par viņu neizdarībām – sievietēm tik svarīgajā – visu Valentīnu dienā. Murgaina diena, ne? Vīrieši kā tādi sumbri aplokā skrien pa puķu bāzēm un dara to, ko visi. Dzīvo stereotipos.

Kādu vēlāku vakaru sēdēju ar draugu pie neiekurināta kamīna, dzērām nedaudz ieskābušu kefīru un mēģinājām uz Valentīndienu paskatīties sievietes acīm. Tikai bez emocijām un spiegšanas...

1. Puķes. Džeki to dara, jo tā dara visi. Bet, iedomājaties, ja vēsturiski būtu sākuši dāvināt pusķieģeļus. Tad visas meitenes staigātu ar sarkaniem Lodes ķieģeļiem.

2. Obligāti kaut kur jāiet. Uzburiet ainiņu. Dzīvo kopā trīs draudzenes. Vienai no viņām ir pastāvīgs puisis, divām tikai pielūdzēji. Realitāte ir skarba - pielūdzēji viņas apber ar medus kalniem un puķu tarbām, kamēr meitene ar pastāvīgām attiecībām sēž mājās, jo puisim Valentīndiena nepatīk un viņš neko nevēlas darīt. Nekas, ka nākamajā dienā ar savu puisi viņa pavadīs lielisku dienu, bet Valentīndienas vakarā viņa jūtas nožēlojami vientuļa, jo viņas draudzenes pucējas, smejas un kaļ vakara plānus, kamēr tev jāsēž mājās vienai. Skumji? Veči saka - smieklīgi.

3. Kino. Jau no seniem laikiem uzskatu, ka uz kino var iet tikai tad, kad attiecības ir jau gana spēcīgas, jo divas stundas jūs pavadiet kopā, bet tajā laikā pārmijat deviņus vārdus - kolu vai spraitu. Sāļo vai saldo popkornu. Kaut ko dzersi? Nekāda baigā filmas baudīšana arī nesanāk, jo visu laiku ir iekšējas satraukums - es kaut ko ne tā izdarīšu, viņai nepatiks tā epizode...

4. Kafejnīca. Smuki, man patīk visvairāk. Tikai atkal dilemma - nezini, cik naudas vajag iekrāt. Nekad nevari paredzēt meitenes noskaņojumu un vēlmi izdvest vārdus - man, lūdzu, trīs B52, esmu pārsalusi un gribu piedzerties. Ir taču Valentīndiena. Piekritīsiet, ir risks. Uz pelmeņiem vai McDonaldu jau nevedīsi... Atkal stereotipi.

5. Pamīlēšanās. Par šito džeki visvairāk berzē rokas. Detaļās neislīgšu, bet varu pateikt godīgi - visu augstāk minēto esam gatavi darīt tikai šī viena mērķa vārdā. Nav jau grūti nopirkt vienu rozi, aiziet uz romantiskāko kino un izmaksāt trīs B52, ja zini, ka vakarā būs kārtīga pamenģēšanās. Uz emocijām tā teikt.

P.S. Veči, mācieties no gudra vīra. Medus sieviešu ausīm nevar nekad būt par daudz. Agri vai vēlu jūs to medu ar uzviju sajutīsiet atpakaļ, visdrīzāk, esot kailiem... Dzeriet daudz ananāsu sulu. Esot garšīgāka - tā manta uzreiz.

P.S.S Vēlreiz atgādinu, ka vārdi domāti tiem, kas iepazinušies nesen. Trauslām dvēseļu stīgām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!