Foto: LETA
Saskaņas Centrā ietilpstošās partijas Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" Jūrmalas nodaļas valde Jūrmalas vicemēra Larisas Loskutovas vadībā ir ierosinājusi Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" centrālai valdei izslēgt Latvijas Neatkarīgās arodbiedrību konfederāciju LNAK padomes priekšsēdētāju un Apvienības pret Nacismu valdes priekšsēdētāju Jāni Kuzinu no partijas SDP "Saskaņa".

Pamatojums ir, Jānis Kuzins kandidē no Tautas Kontrole saraksta Jūrmalas pilsētas domes vēlēšanās.

"Šis SDP "Saskaņa" Jūrmalas nodaļas valdes lēmums man ir pilnīgi nesaprotams, Latvijas Neatkarīgo arodbiedrību konfederācija LNAK ir ar SDP "Saskaņa" noslēgts sadarbības līgums, vairāki SDP "Saskaņa" valdes locekļi kopīgi ar mani, kā Apvienības pret nacismu līderi darbojās organizācijā "Pasaule bez nacisma", katru gadu 8. un 9.maijā mūsu organizācija nodrošina Georga lentīšu dalīšanu un vienmēr lielu daļu lentīšu nododam SDP "Saskaņa" rīcībā.

Biju pieteicies kandidēt no Saskaņas Centra saraksta Jūrmalā, bet SDP "Saskaņa" Jūrmalas nodaļas valde mani sarakstā neiekļāva un tagad vēlēs izslēgt.

Neuzskatu, ka kandidējot no Tautas Kontrole saraksta nododu sociāldemokrātiskos ideālus, drīzāk šādi ideāli tiek nodoti, kad SDP "Saskaņa" Jūrmalas nodaļas vadītāja un Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Larisa Loskutovu, lai saglabātu amatu izveido koalīciju ar Nacionālo Apvienību, Vienotību, nacionāl-radikālo Mūsu Zemi un ievēl Vienotības pārstāvi Juri Visocki par Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju.

Ceru, ka SDP "Saskaņa" vadība izvērtēs visus faktus un izdarīs secinājumus attiecībā uz savu biedru ētiku un godprātīgumu" Jānis Kuzins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!