Foto: DELFI
DELFI divdesmitgade ir pateicīgs laiks, lai godinātu tos, kas ar savu aizrautīgo ikdienas darbu panākuši – mums ir vairāk lasītāju nekā citiem medijiem Latvijā un mums uzticas vairāk nekā citiem medijiem Latvijā. Tie ir mūsu autori – žurnālisti, redaktori, stāstnieki – talantīgas personības, kas rūpējas, lai DELFI saturs vienmēr būtu izglītojošs, informējošs, aizraujošs, vērtīgs.

Tāpēc divdesmitgadē piedāvājam visiem Latvijas iedzīvotājiem balsot par to, kurš DELFI autors pelnījis Lasītāju simpātiju balvu.

Balva šoreiz ir ļoti vērtīga. Sākot ar šo – divdesmitgades – rudeni, publikas mīluļi, kurus nosaka DELFI balsojumos – kino jomā, skatuves mākslā, mūzikā, arhitektūrā un citur –, saņems īpašu mākslinieka Gata Erdmaņa veidotu balvu. Balva simbolizē cilvēka personības attīstību – jaunas pieredzes un zināšanu veidošanos. Proti, to, par ko ar savu saturu rūpējas DELFI.

DELFI autora balvas balsojums skatāms šeit

Simboliski, ka DELFI autori būs vieni no pirmajiem, kas saņems šādu balvu.

Pirmajos DELFI darbības gados ar satura radīšanu un publicēšanu nodarbojās mazāk nekā pieci cilvēki, kamēr pašlaik redakcijā, saskaitot latviešu portāla, krievu portāla un interneta žurnālu kolēģus, strādā vairāk nekā 60 profesionāļu, kā arī jāņem vērā izcili ārštata autori, kurus DELFI regulāri piesaista augstākās raudzes satura radīšanai. Tas, ka mums ir, no kā izvēlēties 20 pašus labākos, apliecina, kādu garu un veiksmīgu attīstības ceļu esam veikuši 20 gadu laikā.

Atšķirībā no daudzām citām nozarēm Latvijas žurnālistikā netiek noteikta publikas simpātija, tāpēc ceram – šis balsojums būs arī vēsturisks precedents, lai redzētu, kuri autori sabiedrības ieskatā ir vismīlētākie. Tiem, kas būs saņēmuši vairāk balsu, tas būs liels gods un stimuls strādāt ar vēl lielāku atdevi, lai nepieviltu lasītājus.

DELFI arī turpmāk strādās, lai īstenotu savu misiju – veidot ieinteresētu sabiedrību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!