Foto: Sadales tīkls AS publicitātes foto
Lai uzņēmumiem un organizācijām sniegtu individuālu konsultāciju par sadales sistēmas pakalpojumu tarifiem un ieteikumus, kā savos objektos efektīvi lietot elektrotīkla pieslēguma jaudu, AS "Sadales tīkls" novembrī un decembrī deviņās pilsētās – Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī, Liepājā, Kuldīgā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Gulbenē, organizēs Juridisko klientu dienas. AS "Sadales tīkls" aicina juridiskos klientus būt aktīviem, apmeklēt klientu dienas un gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, jo, analizējot savā objektā esošo elektrības patēriņu un izvērtējot, vai tas ir atbilstošs elektrotīkla pieslēguma jaudai, ikvienam ir iespēja samazināt izmaksas par elektroenerģiju.

Lai sniegtu individuālu konsultāciju tiem uzņēmumiem un organizācijām, kas vēl nav iepazinušās ar sadales sistēmas pakalpojumu tarifu izmaiņām no 1. augusta, to ietekmi uz savām izmaksām par elektroenerģiju un nav atsaukušās AS "Sadales tīkls" aicinājumam pārskatīt savā objektā esošo elektrotīkla jaudu, AS "Sadales tīkls" novembrī un decembrī visā Latvijā organizēs Juridisko klientu dienas.

Klientu dienās AS "Sadales tīkls" speciālisti atbildēs uz klientu interesējošiem jautājumiem, kas saistīti ar sadales sistēmas pakalpojumu tarifiem, sniegs individuālas konsultācijas par efektīvu elektrotīkla jaudas izmantošanu, praktiski demonstrēs klientu portāla www.e-st.lv iespējas, kā arī sniegs informāciju par citiem AS "Sadales tīkls" sniegtajiem pakalpojumiem. Klienti saņems konsultāciju neatkarīgi no objekta atrašanās vietas.

AS "Sadales tīkls" Juridisko klientu dienas norisināsies:
1. novembrī – Rīgā, Šmerļa ielā 1
3. novembrī – Jelgavā, Elektrības ielā 10
10. novembrī – Valmierā, Raiņa ielā 14
15. novembrī - Daugavpilī, Bauskas ielā 2
22. novembrī - Liepājā, Rīgas iela 56
1. decembrī – Kuldīgā, Pilsētas laukumā 4 (Mārtiņzālē)
8. decembrī – Jēkabpilī, Brīvības ielā 45 (sociālā dienesta telpās)
13. decembrī – Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93 (Rēzeknes pašvaldības ēkā)
15. decembrī – Gulbenē, Dzirnavu ielā 7

AS "Sadales tīkls' speciālisti katrā pilsētā klientus pieņems no plkst. 9:00 līdz 18:00. Klientu ērtībām uzņēmums nodrošina iespēju rezervēt ērtāko konsultācijas laiku, nosūtot uz e-pastu st@sadalestikls.lv uzņēmuma/organizācijas nosaukumu, objekta adresi, personas vārdu un tālruņa numuru, kā arī vēlamo datumu un laiku. Konsultācijas laiku var pieteikt, zvanot uz tālruni 26188657. Uzņēmuma vai organizācijas pārstāvim jāņem līdzi personas apliecinošs dokuments vai dokuments, kas apliecina tiesības saņemt informāciju.

Gan mājsaimniecības, gan uzņēmumi turpina rūpīgi izvērtēt nepieciešamo elektrotīkla jaudu un no jūnija AS "Sadales tīkls" saņēmusi jau aptuveni 28 tūkst. pieteikumu elektrotīkla pieslēguma jaudas samazināšanai, un pieteikumu skaits apliecina, ka klientu izpratne par sadales sistēmas pakalpojumu tarifu struktūras izmaiņām pieaug. Klienti turpina domāt par sava īpašuma energoefektivitāti, pārdomā iespējas kā efektīvi lietot sava elektrotīkla pieslēguma jaudu, tādējādi samazinot kopējās izmaksas par elektroenerģiju.

AS "Sadales tīkls" ir elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā, kas nodrošina elektroenerģijas piegādi vairāk nekā vienam miljonam klientu objektu visā Latvijas teritorijā un elektroenerģijas sadales tīklu kopgarums ir gandrīz 95 000 kilometri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!