Foto: Mango

No trešdienas, 3. decembra, portāls Mango uzsāk lasītāju balsošanu par skaistāko, jaukāko un fotogēniskāko "Mango meiteni". Balsojums noslēgsies īsi pirms Ziemassvētkiem – 22. decembrī plkst. 12:00, kad tiks paziņotas konkursa uzvarētājas. Trīs vispopulārākās meitenes iegūs vērtīgas balvas.

Šajā laikā ikviens portāla lasītājs varēs dot vērtējumu par jebkuru sev tīkamo meiteni. Jūs varat balsot par vienu, vairākām vai visām meitenēm, kuru fotogalerijas aplūkojamas sadaļā "Mango meitene". Taču ņemiet vērā - no vienas interneta pieslēguma adreses vienu meiteni vērtēt iespējams tikai vienreiz 24 stundu laikā.

Sadaļas "Mango meitene" labajā stūrī varēs redzēt vidējo vērtējumu piecu baļļu sistēmā, kā arī skaitu, cik reizes nobalsots par katru konkrēto meiteni.

Trīs visaugstāk lasītāju novērtētās meitenes saņems balvas - dāvanu kartes 100 latu vērtībā no spa salona Taka Spa Rīgā, Kronvalda bulvārī 3a, kur varēs gan izbaudīt speciālas skaistumkopšanas procedūras, gan jogas vai vingrošanas nodarbības, gan attīrīšanās rituālus spa ūdeņos un pirtīs.

Portāls Mango nāca klajā 2008. gada vasaras nogalē kā resurss, kas piedāvā interneta lietotājiem atpūtas un izklaides iespējas. Viens no Mango jaunievedumiem Latvijas interneta telpā ir projekts "Mango Meitene" - viegli erotiskas meiteņu fotogalerijas, atgādinot lasītājam, ka skaista ir ne tikai supermodele no ārzemju žurnāla spožā vāka, bet arī meitene no paralēlklases vai kaimiņu mājas, ko mēs ikdienā, iespējams, pat nepamanām.

Ar šo balsojumu Mango vienkārši vēlas pajautāt saviem lasītājiem, kuras no meitenēm ir patikušas vislabāk, kā arī ar balvām pateikties tām meitenēm, kas sagādājušas lasītājiem visvairāk prieka. Taču Mango joprojām uzskata, ka patiesībā katra meitene ir skaista, un tādēļ aicina pret balsojuma rezultātiem izturēties ar veselīgu humora piedevu, kā arī daiļajām Latvijas būtnēm turpmāk būt arvien drosmīgākām un nebaidīties stāties fotokameras priekšā.

Meitenes, kuras vēlas piedalīties Mango fotosesijās, var pieteikties pa e-pastu redakcija@mango.lv. Nākamgad līdzīgi balsojumi (ar balvām) par meitenēm notiks ik pa trim mēnešiem - nākamais sāksies janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!