Foto: Scanpix
Kāda sieviete, kas bijusi dusmīga uz bijušo darba devēju par to, ka tas nav pieņēmis darbā viņas dēlu, uzņēmuma telpās iemetusi degbumbu, nogalinot trīs cilvēkus, bet pati izlēkusi pa logu, vēsta laikraksts "ShanghaiDaily".

Ši Janfeja, pensionējusies Šeojanas ūdensapgādes kompānijas Hunaņas provincē darbiniece, pirmdien ielauzusies uzņēmuma birojā un iemetusi amatpersonām ar degmaisījuma pudeli.

Sprādziena un liesmu rezultātā bojā gājuši trīs kompānijas darbinieki. Sieviete, kura arī pati bija cietusi degbumbas izraisītajās liesmās, izlēca pa ēkas sestā stāva logu. Vēlāk slimnīcā viņa mirusi.

Iepriekšējās izmeklēšanas rezultāti liecina, ka Ši Janfeja bijusi dusmīga par ūdensapgādes kompānijas lēmumu nepieņemt darbā viņas jaunāko dēlu, lai gan vecākais brālis bija ticis pie amata uzņēmumā.

Sieviete bija priekšlaicīgi pensionējusies no darba, ievērojot Ķīnas valsts uzņēmumu politiku, kas paredz atbrīvot darba vietas jauniem cilvēkiem. Mediji spekulē, ka kompānija varētu būt vienojusies ar sievieti, ka viņai aizejot, kompensācijas vietā tiks nodrošinātas darbavietas abiem tās dēliem.

Izmeklētāji noskaidrojuši, ka sieviete ļoti sadusmojusies, kad uzzinājusi, ka viņas jaunākajam dēlam it kā paredzētajā amatā pieņemts kāds kompānijas vadībai tuvs cilvēks. Tomēr šī versija vēl nav apstiprināta un izmeklēšana turpinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!