Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kāds autovadītājs alkohola reibumā Maskavas austrumos iebraucis cilvēku pūlī, kā rezultātā septiņi cilvēki gājuši bojā, bet vēl trīs guvuši ievainojumus, vēsta Krievijas masu mediji.

"Toyota" markas auto vadītājs Maskavā uz Minskas ielas notriecis cilvēkus, iebraucot sabiedriskā transporta pieturā. Autovadītājs ir aizturēts, un sākotnējās policijas pārbaudes liecina, ka spēkrata vadītājs traģisko negadījumu pastrādājis alkohola reibumā.

Negadījuma vietā strādā operatīvā grupa, kura skaidro visu cietušo vārdus. 

Sākotnēji "RIA Novosti" ziņoja, ka visi septiņi bojā gājušie ir pusaudži – trīs puiši un četras meitenes, taču saskaņā ar jaunāko informāciju starp bojā gājušajiem ir trīs pieaugušie un pārējie četri ir pusaudži.

"Trīs bojā gājušo personība ir noskaidrota. Tie visi ir pieaugušie. Pārējo četru personība tiek skaidrota. Ķermeņi ir ļoti izkropļoti. Pēc aptuvenām aplēsēm, ja spriež pēc ārējām pazīmēm, tie ir pusaudži vecumā no 14 līdz 16 gadiem," sacījis "RIA Novosti" informācijas avots.


"Interfax" vēsta, ka pie spēkrata stūres bijis 1982.gadā dzimis vīrietis. Sākotnējā pārbaude liecina, ka vīrietis pārsniedzis braukšanas ātrumu – viņš braucis ar vismaz 80 kilometriem stundā.

Saistībā ar notikušo traģisko negadījumu ir ierosināta krimināllieta. Sākotnēji Krievijas mediji ziņoja, ka vīrietim par nodarījumu draud līdz piecu gadu cietumsods, taču saskaņā ar precizēto informāciju autovadītājam draud lielāks sods – līdz deviņiem gadiem cietumā.

Ekspertīzes rezultāti apliecinājuši, ka autovadītājs pie stūres bija sēdies alkohola reibumā. Autovadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Līdzko viņa veselības stāvoklis uzlabosies, tiks lemts par vīrieša apcietināšanu.

"Interfax" vēsta, ka 29 gadus vecais vīrietis policijai paziņojis, ka pirms avārijas lietojis alkoholu divu dienu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!