Foto: AFP/Scanpix

Eksotiskā dejotāja Karima el Mahruga, kuru Itālijas ekspremjers Silvio Berluskoni atbilstoši prokuratūras versijai savulaik izmantojis kā prostitūtu, piektdien tiesas zālē paziņoja, ka viņa izmeklētājiem iepriekš melojusi par Berluskoni rīkotajām neķītrajām dzīrēm.

"Man ir žēl, ka es, runājot ar prokuroriem, sastāstīju muļķības," atzina ar skatuves vārdu Rūbija Siržuzagle pazīstamā sieviete. Viņa piektdien liecināja prāvā, kurā uz apsūdzēto sola ir trīs Berluskoni draugi, kas tiek apsūdzēti par to, ka ekspremjeram gādājuši prostitūtas.

"Vairums no tā, ko stāstīju, nebija patiesība," viņa sacīja.

Atbilstoši apsūdzības puses versijai Mahrugai 2010.gadā, kad viņa bija 17 gadus veca, vairākkārt ar Berluskoni bijušas dzimumattiecības, par ko viņai samaksāts.

Marokā dzimusī sieviete iepriekš tika teikusi, ka Berluskoni un viņa grāmatvedis samaksājuši viņai 187 000 eiro (131 000 latu) skaidrā naudā. Tomēr piektdien dejotāja liecināja, ka viņa šo summu "izdomājusi" vienīgi lai palielītos.

Viņa savā runā arī atgriezās pie liecības, ka Berluskoni savai "ķermeniskajai stimulēšanai" paša villā rīkojis striptīza priekšnesumus.

Piektdien Mahruga apgalvoja, ka meitenes izģērbušās tikai līdz apakšveļai un ka "kontakta" ar Berluskoni neesot bijis.

Vairākas jaunas sievietes jau sniegušas liecības par ekspremjera orģijām.

Berluskoni ir apsūdzēts par dzimumattiecībām 2010.gadā ar tobrīd nepilngadīgo prostitūtu Mahrugu, kā arī par to, ka, būdams premjers, izdarījis spiedienu uz policiju, cenšoties panākt, ka Mahruga, kas bija apcietināta par zādzību, tiek atbrīvota no ieslodzījuma.

Apsūdzības puse Berluskoni pieprasījusi piespriest sešu gadu cietumsodu un uz mūžu noteikt aizliegumu ieņemt amatus valsts pārvaldē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!