Kāds bez pajumtes palicis brazīlietis pēdējos 13 gadus dzīvojis kapenēs pie sava labākā drauga pīšļiem, vēsta laikraksta "New York Daily News" tīmekļa portāls.

47 gadus vecais Fabio Beraldo Rigols uz kapenēm Santaizabelā pārvācies, kad izjucis viņa bizness un viņš sācis lietot narkotikas, bet ģimene no nelaimīgā vīrieša "atteikusies". Tāpēc viņš "lūdzis pajumti" savam pirms dažiem gadiem mirušajam draugam.

"Es vairāk baidos no dzīvajiem nekā mirušajiem. Es nekad neesmu redzējis spoku. Dažreiz te iestājas klusums, bet es neesmu liels runātājs, tāpēc man tas der," kapu iemītnieku citē ziņu vietne G1.

Kapenes, kurās ir vietas sešiem mirušajiem, nodrošina lielisku patvērumu pret lietu, aukstumu un laupītājiem, stāsta bijušais brokeris. Viņš arī nekad neesot badā, jo vienmēr kāds cilvēks izpalīdzot.

Tomēr nākotnē Rigols cer izvākties no pagaidu mitekļa. "Es joprojām gribu pats savas mājas, pat ja tā ir tikai guļamistaba un tualete. Es gribu iet uz darbu, ja būtu tāda iespēja. Mana dzīve vēl nav galā," optimismu pauž kungs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!