Foto: Privātais arhīvs

Interneta lietotājus ir satraukusi kāda kaislīga medniece, kura sociālajā tīklā "Facebook", "Twitter", kā arī savā tīmekļa vietnē ievieto fotogrāfijas, kurā pozē pie savas izklaides upuru ķermeņiem.

"Es esmu viscaur medniece, daru to, kas man patīk," par sevi "Twitter" vietnē raksta amerikāņu televīzijas producente un raidījumu vadītāja Melisa Bečmena.

Par sievietes izklaidi gan nav sajūsmā tūkstošiem globālā tīmekļa lietotāju, sevišķi Keiptaunas iedzīvotājs Elens Burmens, kurš ierosinājis parakstu vākšanu, lai neļautu Bečmenai iebraukt Dienvidāfrikā. Burmena novembra sākumā iesniegto petīciju jau ir parakstījuši gandrīz 300 000 cilvēku.

"Viņas jaunākajā "Facebook" ierakstā viņa ir pie lauvas, kas tikko noslepkavota mūsu zemē," petīcijā raksta Burmens. "Kā nodokļu maksātāji mēs pieprasām, lai viņai turpmāk būtu liegta pieeja šai valstij un tās dabas resursiem," pieprasa petīcijas autors. Viņš norāda, ka Bečmenas rīcība ir pilnīgi pretēja Dienvidāfrikas "dabas saglabāšanas kultūrai".


Pret mednieci noskaņota lapa ar nosaukumu "Stop Melissa Bachman" izveidota sociālajā tīklā "Facebook", kopš 14. novembra tā ir savākusi 160 000 "patīk".

Bečmenas interneta vietne, iespējams, lielās ažiotāžas dēļ, vairs nedarbojas, tomēr šis tas no viņas trofejām apskatāms vietnes arhivētajā versijā. Daiļajai medniecei ir arī savs "Youtube" kanāls, kur var apskatīt mednieci darbībā.

Sievietes profils "Facebook" un "Twitter".

Izrādās, šī nav pirmā reize, kad Bečmena saskārusies ar cilvēku pretestību. Pagājušajā gadā 24 stundu laikā savākti 13 000 parakstu, lai "National Geographic" nerādītu Bečmenu savā šovā "Ultimate Survivor Alaska", raksta "Mashable.com". Prestižais kanāls aktīvistiem paklausījis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!