Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kremlim draudzīgais Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs uzņemts Maskavas motociklistu klubā "Nakts vilki", vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Kadirovs par šo notikumu saviem sekotājiem paziņoja interneta vietnē "Instagram". "Visiem kluba veterāniem esot vienisprātis, es tiku uzņemts "Nakts vilkos". Par apstiprinājumu tam es saņēmu kluba rokassprādzi," informējis ekscentriskais politiķis. Viņš arī pavēstīja, ka Groznijā tagad būs motokluba filiāle.

BBC atgādina, ka "Nakts vilku" salidojumus bieži apmeklē arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Savukārt motociklistu kluba vadītāju Aleksandru Zaldostanovu ar iesauku "Ķirurgs" atsevišķi Krievijas mediji dēvē par Putina draugu.

Kadirovs bieži mediju uzmanībā ir nonācis ar dažādiem ekscentriskiem izgājieniem. Piemēram, šogad janvārī pirmo kārtīgo Groznijā uzsnigušo sniegu viņš nosvinējis, tajā izvārtot savus ministrus. Savukārt pēc tam, kad pasauli satrauca žirafes nogalināšana Dānijas zoodārzā, viņš pieteicās uzņemt citu žirafi, kurai arī draudēja līdzīgs liktenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!