Cietuma pārstāvji apstiprinājuši ka 80 gadus vecajam amerikāņu noziedzniekam Čārlzam Mensonam, kurš pašlaik ir mūža ieslodzījumā, Kalifornijas štats izsniedzis laulības apliecību.

Masu slepkavam Čarlzam Mensonam piešķirta laulības apliecība, kas nozīmē, ka noziedzniekam var būt iespēja salaulāties Kalifornijas štata cietumā, kur viņš izcieš mūža ieslodzījumu, pirmdien vēstīja labošanas iestādes pārstāvji.  

Mensons, kurš lielāko daļu dzīves pavadījis cietumā, 60. gadu beigās ar vairāku sekotāju palīdzību veica septiņu cilvēku slepkavību, viens no viņu upuriem bija slavenā Holivudas aktrise Šerona Teita. Mensons tika notiesāts arī par viņa paziņas Gerija Hinmana slepkavību.

"Kalifornijas štatā ir atļauts cietumniekiem precēties apmeklējumiem paredzētajās telpās, taču, ja Mensons precēsies, tā saucamā ģimenes vizīte, ko citos štatos mēdz saukt par laulības apmeklējumiem un kas nozīmē pārnakšņošanu, viņam netiks atļauta," stāsta labošanas iestādes pārstāve Terija Torntone. 

Mensonam nevar piešķirt ģimenes vizīti, jo viņam nav noteikts iespejamais pirmstermiņa atbrīvošanas datums, vēstīja Torntone. Pēdējā reize, kad izskatīja iespēju Mensonam noteikt pirmstermiņa atbrīvošanas datumu, bija 2012. gadā, taču Mensons uz izskatīšanu neieradās. Nākamā reize ir paredzēta 2027. gadā.

Sieviete, kura saņēmusi laulības apliecību kopā ar Čārlzu Mensonu, netiek atklāta. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!