Foto: AP/Scanpix
Pakistānā kāda ģimene dzīvu sadedzinājusi savu 18 gadus veco meitu, ceturtdien vēsta CNN.

Zināms, ka 18 gadus vecā Zenata Rafike uz savām mājām Lahorē atbraukusi trešdien. Viņas māte un brālis piesējuši meiteni pie gultas, kur to aplējuši ar benzīnu un aizdedzinājuši, atsaucoties uz policijas informāciju, vēsta CNN.

Autopsijā konstatēts, ka meitenes elpceļos bijuši dūmi, kas norāda uz to, ka tad, kad aizdedzināta gulta, meitene bijusi dzīva, atsaucoties uz "Geo News", informē CNN.

CNN informē, ka meitene pirms 11 dienām apprecējusies ar savu 19 gadus veco vīru Hasanu Khanu (titulbildē), kurš pašlaik esot satriekts par notikušo.

Meitene bija aizbraukusi ciemos pie savas ģimenes, bet pēc tam nav atgriezusies mājās, tāpēc jaunais vīrs devies to meklēt. "Kad mēs atbraucām uz mājām, tad redzējām, ka viņas sadedzinātais ķermenis bija izsviests uz kāpnēm," stāsta Hasans.

Viņš arī norādīja, ka sievas ģimene bijusi ļoti vardarbīga pret viņu, kad abi nolēmuši mīt gredzenus. "Viņa bija briesmās. Ģimene meiteni piekāva, viņai tad bija asinis uz lūpām un deguna. Zenata lūdza vest viņu prom no ģimenes un ātrāk apprecēt," stāsa 19 gadus vecais jauneklis.

Par notikušo meitenes māte nav izteikusi nekādu nožēlu, apgalvojuši policijas pārstāvji. Tikmēr viņas brālis pašlaik tiek meklēts.

Par notikušo policija sākusi izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!