Foto: AFP/Scanpix
Teroristam Muhamedam Lauežan Bulelam (titulbildē), kurš naktī uz piektdienu Nicā nogalināja 84 cilvēkus, iepriekš ir bijis nervu sabrukums, atsaucoties uz viņa tēva pausto, vēsta raidsabiedrība BBC.

"Viņš ārstējās, lietoja medikamentus, un mēs domājām, ka viņam klājas labi," BBC korespondentei Ranai Džavadai pastāstījis Bulela tēvs Montirs, kurš esot dēlu vedis pie psihologa. "Dažkārt viņam bija nervu sabrukums un viņš visu lauza, demolēja," stāstījis vīrietis, piebilstot, ka uztraukuma laikā dēls mēdzis lauzt itin visu, kas apkārt. Tāpat terorista tēvs pieļāvis, ka dēla garīgās veselības problēmas pastiprinājušas problēmas privātajā dzīvē.

Ziņots, ka Francijas kūrortpilsētā Nicā ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī iebrauca kravas automašīna, nogalinot vismaz 84 cilvēkus un daudzus ievainojot, līdz tās vadītāju nošāva policija.

Kā medijiem apstiprināja Parīzes prokurors Fransuā Molēnss, teroraktu pastrādājis tunisiešu izcelsmes francūzis Muhameds Lauežs Bulels. Šobrīd vēl tiek skaidrots, vai viņš darbojies vienatnē, taču Francijas premjerministrs Manuels Valss paziņojis, ka uzbrucējs bijis saistīts ar radikālo islāmu, turpretim Francijas iekšlietu ministrs Bernārs Kaznēvs medijiem norādījis, ka nevar apstiprināt terorista rīcības motīvu saistību ar radikālo islāmu.

Vairāki mediji publicējuši kādu dokumentu fotogrāfiju, kurā, iespējams, redzams uzbrucējs. Ziņu medijs "News Executive" foto ievietojis arī tviterī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!