Foto: AFP/Scanpix
Kamēr ir izgāzies Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidenta Donalda Trampa iecerētais veselības aprūpes plāns, viņa meita Ivanka, viņas vīrs Džereds Kušners un bērni bauda izpriecas slēpošanas kūrortā Kolarādo štatā, vēsta CNN.

Portāls "Politico" pirms dažām dienām vēstīja, ka Ivankas uzdevums Baltajā namā būs būt par Trampa "acīm un ausīm", sniedzot prezidentam padomus plašā jautājumu lokā.

Ivanka, kurai pieder sava modes līnija, ar šiem pienākumiem pievienosies savam 36 gadus vecajam vīram Kušneram, kurš ir Trampa padomnieks. Viņai Baltajā namā pat tiks piešķirts birojs.

Tiesa, šonedēļ gan Ivanka, gan Kušners izpelnījušies Trampa nosodījumu, jo abi ar bērniem izklaidējas, bet nebija klāt prezidentam šajā "izšķirošajā" nedēļā, kad ASV Kongresa Pārstāvju palātā tika virzīts Trampa iecerētais veselības aprūpes plāns.

CNN atzīmē, ka Kušners bija atvaļinājumā līdz pat ceturtdienai. Paparaci pieķēruši Kušneru, Ivanku un viņu bērnus atpūšamies slēpošanas kūrortā - ģimenīte nesteidzīgi ēdusi saldējumu, kā arī baudījusi ziemas priekus.

Prezidentam pietuvināts avots medijiem atklājis, ka abu izklaides Trampu nav iepriecinājušas. "Tramps ir bēdīgs, ka viņa meita un vecākais padomnieks nav bijuši klāt izšķirošajā nedēļā," sacījis avots.

Tiesa, Baltā nama oficiālā amatpersona medijiem pilnībā noliegusi to, ka Tramps būtu neapmierināts ar Kušnera darbu.

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on Mar 21, 2017 at 9:37am PDT

Ski trip for @IvankaTrump & her family-of-five in Aspen, Colorado - https://t.co/oogFim2sCH pic.twitter.com/oI16NEdJTs

— Celebrity Baby Scoop (@celeb_babyscoop) March 24, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!