Teju neticamu izglābšanos Austrālijā piedzīvojis kāds mazs zēns, kurš pagājušā gada janvārī iekrita starp vilcienu un peronu, informē ārzemju mediji, uzsverot, ka šis video tikai tagad tika publiskots plašākai sabiedrībai.

2,5 gadus veicais puisītis Aidens kopā ar saviem vecvecākiem un māsu atpūtās Sidnejā, kā arī baudīja saldējumu, bet pēc tam steigšus devās uz dzelzceļa staciju, lai kāptu no perona iekšā vilcienā.

Taču tad notika prātam neaptveramais - mazais puisītis iekrita starp starp vilcienu un peronu.

Vecvecāki sauca pēc palīdzības un pašu spēkiem mēģināja izvilkt viņu no sliedēm. Mazā puisēna vectēvs Džons Brīvstirs sagrāba savu mazbērnu ar abām rokām, kā arī izvilka no vilciena apakšas.

"Šī bija diena, ko es nekad neaizmirsīšu," sacīja puisēna vectēvs.

Viņš atzina, ka šis negadījums noticis zibenīgā ātrumā. "Mēs skrējām uz vilcienu, jo ārā lija lietus. Aidenam ļoti patīk vilcieni," piebilda vectēvs.

"Es ceru, ka šis video liks cilvēkiem aizdomāties un uzmanīties. Tikpat labi viņš varēja sasist zodu un lauzt kaklu," baisāko situāciju iezīmē vectēvs.

"CCTV" tikai šodien publicējuši video ar asinsstindzinošo ainu, kurā puisēns iekrita starp vilcienu un peronu. Mediji atzīmē, ka šis video tagad kalpos par brīdinājumu vecākiem, lai tie ir piesardzīgāki ar saviem bērniem uz vilcienu platformām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!