::recepte::
Ābolus sagriež daiviņās un iztīra to serdi. Gurķus sagriež resnos stiebriņos. Ingveru sagriež nelielās šķēlītēs.
Spēcīgā blenderī liek ābolus, gurķi, spinātus, ingvera gabaliņus, nelielu kumšķi ar piparmētru lapiņām un medu. Visu sablendē līdz smūtija konsistencei.
Zaļo kokteili caur sietu izkāš nelielā sulas traukā. Pielej klāt zaļo tēju un no citrona izspiestu sulu.
Kokteili samaisa un lej divās garajās glāzēs. Rotā ar kādu piparmētru lapiņu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Ābolus sagriež daiviņās un iztīra to serdi. Gurķus sagriež resnos stiebriņos. Ingveru sagriež nelielās šķēlītēs.
Spēcīgā blenderī liek ābolus, gurķi, spinātus, ingvera gabaliņus, nelielu kumšķi ar piparmētru lapiņām un medu. Visu sablendē līdz smūtija konsistencei.
Zaļo kokteili caur sietu izkāš nelielā sulas traukā. Pielej klāt zaļo tēju un no citrona izspiestu sulu.
Kokteili samaisa un lej divās garajās glāzēs. Rotā ar kādu piparmētru lapiņu.
Lai labi garšo!