Foto: EPA/Scanpix/LETA
"Mans vīrs upurēja savu dzīvību, lai es un mūsu vienu mēnesi vecā meita izglābtos," atminas izraēliete Šailija Atarī, aprakstot palestīniešu teroristu grupējuma "Hamās" asiņaino iebrukumu Izraēlā.

Jahavs Vinners Šailijas atmiņas ir palicis kā “talantīgs kinorežisors un sapņotājs”. Tomēr, kā norāda sieviete, “vairāk par visu pasaulē vīrietis gribējis kļūt par tēvu”. Pāris bijis kopā vairāk nekā 10 gadus. Ar drebošu balsi sieviete stāsta, ka meitas vārds Šaja ir viņas un vīra Jahava vārdu kombinācija.

Uzbrukumi esot sākušies pēkšņi un bez brīdinājuma agri no rīta, atceras sieviete.. Varasiestādes apgalvo, ka uzbrukumi sākušies ap 6:30 no rīta. Viņi metušies bēgt uz patvertni, kas ģimenei bijusi guļamistaba, un Šailija aiz sevis aizslēgusi metāla durvis. Kamēr sieviete centusies atgūt elpu no satraukuma, Jahavs esot platformā “WhatssApp” sarunājies ar draugiem, lai noskaidrotu, kas notiek.

“Cilvēki rakstīja, ka viņi dzird šāvienu skaņas netālu no savām mājām,” apgalvo cietusī. Tajā mirklī visi esot sapratuši, ka ir sācies teroristu uzbrukums.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!