Foto: Publicitātes attēls
Kā izvēlēties dāvanu bērnam? Būsim godīgi, visbiežāk mēs salūstam un pakļaujamies savu atvašu uzstājīgajam spiedienam, nopērkot tieši to rotaļlietu, kuru viņi lūdz. Pat tad, ja skaidri zinām, cik drīz tā tiks nomētāta mantu kastē.

Progresīvi vecāki rīkojas daudz apdomīgāk - negaidot kārtējās vaimanājošās lūgšanas, piedāvā bērnam rotaļlietu, kas viņam ne tikai patiks, bet būs arī lietderīga.

Foto: Publicitātes attēls

Šis ir elektroniskais dinozaurs, kam piemīt īsta dinozaura kustības, rūkoņa un spējas! Mazais dinozaurēns prot parādīt raksturu - būt gan jauks, gan nešpetns, bet, ja to paraus aiz astes, viņš kļūs patiesi dusmīgs! Bērns ātri iemācīsies vadīt Zoomer Dino, rotaļlietai ir mākslīgais intelekts un tā reaģē uz roku kustībām!
Zoomer Dino paredzēts bērniem, kas vecāki par 5 gadiem.

Foto: Publicitātes attēls

Elektroniskais kucēns reaģē uz pieskārieniem, viņam ļoti patīk, ja tiek glāstīta galva vai purniņš. Lielās, jaukās un mirdzošās actiņas pateiks, kā kucēns jūtas konkrētajā mirklī - vai viņš ir jautrs, bēdīgs, dusmīgs vai aizmidzis.
Turklāt kucēns var rotaļāties ar citiem Zoomer kucēniem robotiem - Spot, Roxy un Scarlet. Katram no tiem ir atšķirīgs raksturs!
Šis robotiņs noderēs gan puisēniem, gan meitenītēm, kas sasnieguši 5 gadu vecumu.

Foto: Publicitātes attēls

Kaut gan šūšana nekad nav bijusi vienkārša, rotaļu šujmašīna Sew Cool ir ļoti vienkārši lietojama. Bērnam nevajadzēs diegu un adatu - lai šūtu ar Sew Cool, atliek vien nospiest slēdzīti! Sew Cool ir iestrādāta adata, bet tā bērna rokām nav pieejama, jo to iekļauj speciāls apvalks.
Šujmašīna Sew Cool palīdzēs bērnam radīt savu pirmo modes kolekciju somiņu, maciņu vai spilventiņu!
Šī rotaļlieta domāta mazajām modes māksliniecēm no 6 gadu vecuma.

Foto: Publicitātes attēls

Palace pets komplekts būs lieliska dāvana mazai princesei, kas sapņo par savu galmu. Ar apburošajiem zvēriņiem var ne tikai rotaļāties. Tie var kļūt par lieliskiem pasaku varoņiem, ko izdomājis bērns. Palīdziet mazajai princesei stāstīt savus aizraujošos stāstus!
Pasaku varoņu komplekts paredzēts bērniem no 3 gadu vecuma.

Foto: Publicitātes attēls

Bruņurupuči Nindzjas, iespējams, ir populārāki par slaveno Džekiju Čanu. Kādēļ bērniem patīk Bruņurupuči Nindzjas? Katru no figūriņām iespējams pārveidot, nomainot detaļas. Tādā veidā bērns var radīt jaunus varoņus, kas vienmēr steigsies palīgā un atrisinās visas ķezas.

Foto: Publicitātes attēls

Ķepu patruļa steidz palīgā! Izvēlieties savam bernam jaukāko patruļas kucēnu vai arī pašu komandas līderi Raideru!

Foto: Publicitātes attēls

Šai mazulītei ir nepieciešama jūsu bērna mīlestība un draudzība. Mollija prot runāt, viņa zina 100 frāzes, kā arī prot vienu miega dziesmas. Mollija ir lieliska auklīte, kas nepieciešamības gadījumā varēs mazulim pastāstīt vakara pasaku.

Foto: Publicitātes attēls

Teju katra zēna sapnis vienmēr bijis un būs mašīna ar tālvadības pulti. Kuram gan nepatīk iedomāties sevi kā sacīkšu braucēju, izjust virāžas un uzvarēt?!
Jautājums ir tikai viens - kurš būs ātrākais?

Foto: Publicitātes attēls

Karaliskais ekspresvilciens steidz uz Ziemassvētku vecīša mājām, kur rūķi ar palīgiem gatavo bērniem svētku dāvanas.
Regulējams satiksmes ātrums, prožektors, kas apgaismo ceļu. Skaņa un dūmi ļaus iedomāties, ka tiek vadīts īsts Ziemassvētku ekspresis.
Dzelzceļa garums - 420 cm. Šo vilcienu mācēs vadīt bērns, kurš sasniedzis 4 gadu vecumu.

Foto: Publicitātes attēls

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!