Foto: Shutterstock
Slavenais franču jurists un politiķis, grāmatas "Garšas fizioloģija" autors Žans Antelms Brijā–Savarēns ir teicis: "Pasaki man, ko tu ēd, un es pateikšu, kas tu esi." Tu taču piekrīti, vai nē?

Gluži tāpat ir ar dāvanām. Kaut zemapziņā, bet par dāvinātāju mums katram rodas iespaids, skatoties uz to, ko esam saņēmuši, tāpēc pirms dāvanas iegādes vienmēr jāuzdod sev jautājums: "Ja es būtu jubilāra vietā, vai es būtu priecīgs, ja man uzdāvinātu to, ko šobrīd gatavojos pirkt? Es to izmantotu vai noliktu kaut kur, kur par to aizmirstu?".

Arī Ziemassvētkos, tāpat kā dzimšanas dienās vai jebkuros citos svētkos, ir patīkami saņemt kaut ko īpašāku par čībām, tējkannām, zeķēm vai kūkām. Jā, kūkas ir garšīgas, un zeķes siltas, bet vai tu to atcerēsies uz visu mūžu? Vai tas tev radīs neaizmirstamas emocijas?

Mēs, "Lieliska dāvana", piedāvājam dāvināt pašu vērtīgāko – atmiņas, sajūtas, emocijas, pat adrenalīnu! Īstus piedzīvojumus!

Foto: Shutterstock

Dāvana kino mīļiem - iespēja doties uz kinoteātri "Kino Citadele" un noskatīties kādu no jaunākajiem trilleriem, komēdijām, spriedzes filmām vai šausmenēm. Skatoties filmu, varēsiet uzkost 2,5 l saldo vai sāļo popkornu un baudīt 0,8 l jūsu izvēlētu dzērienu. Iespēja divatā doties uz vienu filmu vai vienam pašam vērot divas filmas. Visas šīs neaizmirstamās emocijas jums piedāvās kinoteātris "Kino Citadele".

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana SPA mīļotājiem - Hotel Jūrmala SPA ir vieta, kur baudīt neaizmirstamu atpūtu, aizbēgt no ikdienas stresa un burzmas, gūt iedvesmu jaunām idejām. Iespēja relaksēties un nodoties pilnīgai atpūtai uz mirkli aizmirstot ikdienas rūpes!

Atgūstiet enerģiju saunu un baseinu centrā Wellness Oasis! Jūsu labsajūtai – saunas, baseini, burbuļvannas!

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana mierīgo piedzīvojumu meklētājiem – zivtiņu pedikīrs!

Ļaujieties mazo, ņipro zivtiņu labvēlīgai ietekmei. Garra rufa zivtiņu SPA: veselīga smieklu deva, palutinātas pēdas un labs garastāvoklis visai dienai! Procedūras laikā kājas atrodas speciālā akvārijā. Ūdens temperatūra ir no 28-30oC. Vienā ūdens rezervuārā ir aptuveni 200 Garra Rufa zivtiņas.

Sākumā šķiet, ka procedūra būs kutinoša, ne velti to dēvē par "smieklu terapiju", tomēr āda ātri pierod pie zivtiņu knibināšanas. Pēc procedūras jūtama neparasta viegluma sajūta, atbrīvošanās no stresa un mierīgs prāts. Palutināsim savas kājas!

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana visai ģimenei: Ledus laikmeta centrs – unikāls, vienreizējs un izglītojošs izklaides komplekss, kurā varēsiet jautri pavadīt dienu kopā ar ģimeni. Kvalitatīva atpūta kopā ar ģimeni sniegs enerģiju un jaunus spēkus ikdienai!

Ledus laikmeta centrs – veltīts apkārtējās vides jautājumu un ledus laikmeta zinātniski-populārās informācijas izzināšanai ar jautru izklaides programmu. Izstāžu telpu platība ir 2200 kvadrātmetru, tā ietvaros iespējams uzsākt aizraujošu ceļojumu pa Eiropu laikā no pēcleduslaikmeta perioda līdz mūsdienām.

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana aktīvās atpūtas cienītājiem – ūdens atrakcijas!

Atpūta ūdens atrakciju parkā ir lieliska atslodze no ikdienas darbiem. Traucieties pa slidkalniņiem, peldieties mākslīgo viļņu baseinā vai izbaudiet– saunas, pirtis un SPA vannas. Enerģijas lādiņš garantēts!

Ventspils ūdens piedzīvojumu parkā var izklaidēties un atpūsties ūdens atrakciju un SPA kompleksā. Ūdens atrakciju zonā ir izveidots 1,6m dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Baseinā ir pretstraumes masāža un strūklas.

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana īstenam adrenalīna cienītājam - lidojums ar deltaplānu! Aizraujošs skats un neaizmirstamas emocijas garantētas! Iepazīšanās lidojums, kas pavisam noteikti nedaudz pakutinās ikviena lidotāja nervus!

Nav nozīmes, vai esat ilggadējs rīdzinieks, vai galvaspilsētas viesis, šis iepazīšanās lidojums palīdzēs atklāt galvaspilsētu no jauna! Bez tam, pavisam neparastā veidā – vienlaicīgi tverot adrenalīna izjūtas un izbaudot brīnišķīgos Rīgas skatus.

Dāvanu karti meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Nelauzi galvu – uzdāvini dāvanu komplektu!

Šajā komplektā atrodas vairāk nekā 35 dažādu piedāvājumu no kosmētikas un veselības veikalu produktiem līdz skaistumkopšanas un relaksācijas procedūrām, masāžām un kopjošām procedūrām rokām. Dāvanas saņēmējs pats izvēlas sev piemērotāko procedūru un dodas to izbaudīt sev vēlamā laikā. Uzdāviniet saldos labsajūtas mirkļus!

Dāvanu komplektu meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Dāvana aktīviem cilvēkiem!

Te atradīsiet vairāk nekā 60 piedāvājumus aktīvai izklaidei: no elpu aizraujošiem lidojumiem vai braucieniem ar sniega motociklu līdz jautriem ūdens piedzīvojumiem vai maģiskam deju valdzinājumam. Jums nebūs jālauza galva, kura būs piemērotākā dāvana – dāvanas saņēmējs pats pieņems lēmumu, kurš no visiem aktīvās atpūtas piedzīvojumiem būs tas īstais!

Dāvanu komplektu meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Izcila dāvana gardēžiem – vairāk nekā 30 piedāvājumi ikviena gardēža gaumei: no vīna un dažādu ēdienu degustācijām, ēst gatavošanas semināriem un šokolādes fondī līdz latviešu un dažādu pasaules valstu nacionālās virtuves ēdienu baudīšanai.

Skaists interjers un garda maltīte – lieliska atpūta, garšas baudījums ikvienam!

Dāvanu komplektu meklē ŠEIT!

Foto: Publicitātes foto

Kopā pavadītais laiks – pats dārgākais, ko varam viens otram dot! Lieliska atpūta kopā ar ģimeni, kas satuvinās un stiprinās ģimenes attiecības!

Šajā dāvanu komplektā atradīsiet vairāk nekā 25 piedāvājumus lieliskai laika pavadīšanai kopā ar ģimeni: no izjādēm ar zirgiem, aizraujošām ekskursijām un fotosesijām, līdz jautriem piedzīvojumiem uz ūdens un piedzīvojumu parku apmeklējumam!

Dāvanu komplektu meklē ŠEIT!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!