Foto: Publicitātes foto

Sākot no 1. decembra līdz 24. decembrim Coca-Cola aicina Tevi iesaistīties #BeSanta kustībā. Kustības mērķis ir iedrošināt ikvienu kļūt par labo darbu vēstnesi un veltīt uzmanību nemateriālām vērtībām Ziemassvētku periodā. Katras dienas #BeSanta misija tiks publicēta Coca-Cola Latvia Instagram profilā.

#BeSanta cenšas vērst uzmanību uz organizācijām un līdzcilvēkiem, kas vairo labo visa gada garumā. Iedvesmai to stāsti tāpat kā sociālo tīklu lietotāju labie darbi ar tēmturi #BeSanta tiks ievietoti Delfi.lv sadaļā:

Šodien, 3.decembrī #BeSanta izaicinājums ir pievienoties brīvprātīgo iniciatīvai. Kā norāda platformas brivpratigie.lv projektu vadītājs Ints Teterovskis: "Brīvprātīgo darbu jeb brīvprātību var definēt kā saturīgu brīvā laika pavadīšanu sabiedrības labā ar pievienoto vērtību. Brīvprātībai nav būtisks personas vecums, dzimums vai sociālais stāvoklis, galvenais ir vēlēšanās!"

Kustības #BeSanta misijas atrodamas arī uz Coca-Cola, Coca-Cola Zero bundžām un pudelēm ar īpašo Ziemassvētku iepakojumu. Turklāt šogad ir pieejama arī Coca-Cola Zero ar kanēļa garšu 0.5l un 1.5l tilpuma PET pudelēs. Šis līdz šim neredzētais produkts veikalu plauktos Latvijā atrodams kopš novembra sākuma un būs pieejams tirdzniecības vietās ierobežotā daudzumā tikai līdz 2019. gada janvāra beigām.

Par uzņēmumu Coca-Cola Company

Uzņēmums Coca-Cola Company (NYSE: KO) ir pasaulē lielākais dzērienu uzņēmums, kas dod iespēju produkta patērētājiem 200 valstīs atspirdzināties ar vairāk nekā 500 gāzētiem un negāzētiem dzērieniem. Coca-Cola Company uzņēmums ir viens no pasaules vērtīgākajiem un atpazīstamākajiem zīmoliem, kura portfelis iekļauj zīmolus 21 miljardu dolāru vērtībā. 19 no šiem produktiem pieejami ar samazinātu cukura daudzumu vai pilnībā bez tā, ļaujot ierobežot uzņemto cukura daudzumu. Bez uzņēmuma apazīstamākā dzēriena Coca-Cola tas pārvalda arī tādus produktus kā Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, POWERADE, Neptunas, Minute Maid, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA, Del Valle un citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!