Foto: Publicitātes foto
4.aprīlī iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" pirmajā atklāšanas dienā apmeklētājus priecēs tādi mākslinieki kā Elza Rozentāle, kas uz skatuves kāps pulksten 18.40, grupa "Triānas parks", kas ar savu muzikālo priekšnesumu priecēs apmeklētājus no pulksten 19.30, kā arī vakara noslēgumā, pulksten 19.40, grupa "The Sound Poets".

Tāpat piektdien apmeklētāji varēs vērot priekšnesumus no "Līgas Libertes deju teātra", deju studijas "PRO-X" un "RITMS", |Pulse Effect", "CAMELOT CREW", "SOULD TRAP", "STREET WARRIORS", kā arī Latvijas sinhronās daiļslidošanas komandas AMBER un iluzionista Robija Trankaļa.

Atklāšanas svētki turpināsies arī piektdien un brīvdienās. Piektdienas vakarā uz skatuves redzēsim reperus ansi, Edavārdi, kā arī īpašu pārsteiguma priekšnesumu. Sestdienas, 6. aprīļa, lielākā dienas daļa "Akropolē" būs veltīta bērniem – mazos apmeklētājus priecēs koncertuzvedums "Patiešām Maziņiem", eksperimenti kopā ar zinātkāres centru "Zinoo", kā arī iespaidīgais ledus šovs "Alise Brīnumzemē", kas norisināsies "Akropoles" ledus arēnā. Savukārt vakara noslēgumā ar koncertu priecēs ballīšu karaļi "Bermudu divstūris". Atklāšanas svētku noslēgumā svētdien "Akropole" apmeklētājus cienās ar svētku gardumiem un kūkām.

Plašāku informāciju par atklāšanas pasākumu programmu var atrast mājaslapā Akropoleriga.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!