Foto: Publicitātes foto

Ikviens biznesa veiksmes stāsts sākas ar ideju, bet uzņēmumu iedzīvina apņēmīgs darbs, neatlaidība un, protams, finansējums. Festivālā "iNOVUSS""Naudas kvartāls" ir vieta, kur pulsē bizness un finanses. "Naudas kvartālā" tiekas pieredzējuši uzņēmēji un tie, kuri vēl zīmē savu biznesa plānu, investori, baņķieri, fondu pārvaldītāji un biznesa eņģeļi, tehnoloģiju eksperti, rūdīti darījumu cilvēki un vienkārši ziņkārīgie.

Finanses un tehnoloģijas

Arvien straujākā tehnoloģiju un inovāciju attīstības ērā vai ik dienu tiek radīti jauni problēmu risinājumi un biznesa modeļi, skaidri parādot, ka jāmainās būs gan tradicionālajiem biznesa modeļiem un uzņēmumiem, gan katram no mums. Diskutēsim par pārmaiņām, ko banku sektorā jau šobrīd ienesuši fintech jaunuzņēmumi. Padziļinātu ieskatu pārmaiņās, ko nes tehnoloģiju attīstība, sniegs "Accenture". Stāties pretī izaicinājumiem un saskatīt jaunas biznesa iespējas digitālajā laikmetā palīdzēs stratēģiskā vadītāja un jaunuzņēmumu mentora Hugo Pinto meistarklase.

Attīstīties, lai ļautu biznesam augt

Naudas kvartālā diskutēsim par uzņēmējdarbību kā dzīves ceļu. Kādi vides un izglītības faktori jaunu cilvēku ievirza biznesa domāšanas gultnē? Kādas prasmes nepieciešamas, lai spētu uzņēmumu attīstīt? Lai augtu, uzņēmums nevar atļauties apstāties pie sasniegtā. Uzņēmējam jāspēj mainīties līdzi laikam un aizpildīt "baltos laukumus" zināšanās. "Naudas kvartāla" apmeklētājiem piedāvāsim apgūt jaunas prasmes un papildināt zināšanas. Meistarklasi rokzvaigznes cienīgas biznesa prezentācijas sagatavošanā sniegs somu akceleratora SAMPO galvenais treneris Maiks Bredšovs, savukārt sagatavoties darījumu pārrunām ar praktiskiem piemēriem palīdzēs mediācijas eksperte Baiba Strupiša.

Nauda ir, jāprot tikai paņemt

Arvien biežāk dzirdams, ka līdztekus ideju cīņai par finansējumu arī naudas pārvaldnieki cīnās par iespēju atbalstīt labākos projektus. Šogad "Naudas kvartālā" piedāvāsim izzināt sava biznesa finansēšanas iespējas vēl nebijušā formātā – apgrieztā piča sesijā. Mainīsim lomas vietām – savu piedāvājumu prezentēs investori un kapitāla turētāji, bet prezentācijas vērtēs uzņēmēji un ideju autori. Un vēl – tikai reizi gadā slēgtais klubs Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls atver savas durvis plašākai publikai. Augusta investīciju sesijā jaunie uzņēmēji centīsies pārliecināt investorus par sava biznesa potenciālu un izaugsmes plāniem. Savukārt investori ideju prezentācijas sijās caur apjomīgas biznesa pieredzes un skepses sietu. Naudas kvartāla apmeklētājiem šī būs iespēja labāk izprast, ko biznesa eņģeļi meklē atbalstāmajos projektos, un kādus argumentus izmantot investīciju pārrunās.

Tas vēl nav viss

Vēl vairāk iespēju uzņēmuma attīstībai piedāvās "Naudas kvartāla" partneris "Swedbank". Savukārt sesiju starplaikos "Naudas kvartālā" būs pieejami šaha ekspresturnīri intelektuāļiem, kāršu galdi azartiskajiem, grafologa redzējums uz rokrakstā iekodētajām personības šķautnēm ziņkārīgajiem, kā arī biznesa sarunas ģitāras skaņu pavadījumā mūžam darbīgajiem.

Nāc uz Naudas kvartālu un piešķil jaunu dzirksti savam biznesam! Uz tikšanos jaunrades festivālā "iNOVUSS" 30., 31. augustā un 1. septembrī!

Ieeja pasākumā būs bez maksas, plašāka informācija par festivālu meklējama "iNOVUSS" mājaslapā, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras "Facebook" lapā.

Projekts tiek īstenots Eiropas Reģionālās attīstības fonda darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība" pasākuma ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!