Reģistrējoties 'Delfi Abonementa' loterijai, laimē karaliska satura balvas
Latvijā vadošā ziņu medija "Delfi" lielākā vērtība ir kvalitatīvs saturs un lasītāji, kas to novērtē. Tu, lasītāj, mūs motivē ieguldīt smagu darbu un veltīt laiku ne tikai precīzam un detalizētam aktuālo notikumu atspoguļojumam, bet arī pētnieciskajiem materiāliem, kas izgaismo sabiedrībā aktuālus problēmjautājumus. Sakot lielu paldies esošajiem un jaunajiem "Delfi" abonentiem un svinot kvalitatīva satura svētkus – "Delfi" abonēšanas satura ceturto jubileju –, esam sagatavojuši īpašu loteriju ar karaliska satura balvām.
"Delfi" ir Latvijas digitālās žurnālistikas celmlauzis, atgriežoties pie mediju tirgus pamatprincipiem – par kvalitatīvu saturu maksā arī tā auditorija. Jau četrus gadus saviem lasītājiem piedāvājam saturu par ikmēneša abonēšanas maksu, kas paver durvis uz pētnieciski analītiskiem rakstiem, izzinošām reportāžām, dažādām stāstu sērijām, vizuālās stāstniecības projektiem, raidījumiem un citu vērtīgu oriģinālsaturu, kas nav atrodams nekur citur.

Svinot abonēšanas satura ieviešanas ceturto gadadienu, visus "Delfi Abonementa" esošos un jaunos īpašniekus aicinām piedalīties loterijā, kurā trīs izlozēs izspēlēsim vairāk nekā 140 balvas jūsu vasaras piedzīvojumiem – biļetes uz dažādiem pasākumiem: festivālu "Positivus", Pakrojas ziedu festivālu Lietuvā, grupas "Dagamba" koncertu, "Prāta vētras" koncertu Liepājā, grupas "Astro'n'out" koncertu Līgatnes radošajā kvartālā "Zeit", "Rally Liepāja". Tāpat iespaidīgajā dāvanu fondā ir ieejas biļetes "AB parkā" un "Ox Drive" kodi, kas ļaus pavizināties ar "Teslu".
Kas tev ir jādara?
Ja vēl neesi "Delfi" abonents, iegādājies "Delfi Abonementu" un līdz 30. maijam reģistrējies loterijai, aizpildot pieteikuma formu šeit. Katrs dalībnieks uzreiz reģistrējas visām trim loterijām. Tātad – ja kādā no izlozēm nepaveicas, tu automātiski piedalies arī nākamajā izlozē.
Ja tev jau ir "Delfi Abonements", pārliecinies, ka tavs abonēšanas statuss ir aktīvs (to vari izdarīt savā "Delfi" kontā), un reģistrējies loterijai līdz 30. maijam.

Ar katras nedēļas uzvarētājiem sazināsimies personīgi un publicēsim rezultātus loterijas reģistrācijas lapā. Izlozes tiks veiktas 17., 25. un 31. maijā. Loterijas atļaujas numurs: 7690
"Delfi Abonementa" īpašniekiem katru mēnesi piedāvājam vairākus simtus satura vienību, kuras sagatavojuši "Delfi Plus", MVP un "Delfi Bizness", "Delfi TV", kā arī citi "Delfi" redakcijas autori, nodrošinot kvalitatīvas un daudzveidīgas žurnālistikas pieredzi jebkurā laikā no jebkuras ierīces, tik vien kā pieslēdzoties savam "Delfi" kontam. Abonentiem tiek sniegta kvalitatīvas un daudzveidīgas žurnālistikas pieredze ar samazinātu reklāmu apjomu.

Mēs zinām, ka saturs ir karalis ikvienā situācijā – gan tekstā, gan laika pavadīšanā, gan mūsu vārdos. Mums ir svarīgi, lai tev ir kvalitatīva satura piepildīta 2023. gada vasara, tāpēc abonē "Delfi", piedalies loterijā – un tiekamies karstākajos šīs vasaras notikumos!