Foto: Publicitātes attēls

Rimi Baltic var lepoties ar sevi kā dabai draudzīgu uzņēmumu CO2 mazināšanai, savā darbā ieviešot dabai draudzīgas saldēšanas iekārtas, optimizējot loģistikas ķēdes,
pērkot zaļo enerģiju un veicot citus pasākumus. Vai līdz 2030. gadam iespējams sasniegt mērķi - nulles emisijas? Kādas ir vadlīnijas, lai to sasniegtu? Kas notiek ar pārtikas pārpalikumiem veikalā? Kā patērētājam novērtēt nepieciešamo pārtikas apjomu? Kā organizēt savu ledusskapi? Vai drīkst lietot produktus pēc derīguma termiņa beigām? Par to sarunā ar Eco Baltia valdes priekšsēdētāju Māri Simanoviču atklāj Rimi Baltic korporatīvās komunikācijas vadītāja Zanda Šadre.
12.12.2022. epizode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!