Foto: Publicitātes foto
Visiem mazuļiem visvairāk nepieciešama vecāku mīlestība un rūpes, tāpēc "Lupilu" produktu līnija radīta tieši tam, lai palīdzētu jaunajiem vecākiem rūpēties par savu bēbīšu labsajūtu.

"Lupilu" pārtikas un bērnu kopšanas produktu līnija ir domāta zīdaiņiem un maziem bērniem. Tā apmierinās jauno vecāku vajadzības pēc augstas kvalitātes produktiem, kas speciāli radīti vecākiem, bet domājot par mazuļu vajadzībām. Visi "Lupilu" produkti ir starptautiski testēti un sertificēti.

"Lupilu" līnija piedāvā produktus no dažādām preču kategorijām – sertificētu zīdaiņu pārtiku, Vācijas "Dermatest" institūtā (Dermatest GmbH) testētus un mazuļu ādai īpaši draudzīgus autiņus, dažādus bērnu higiēnas un mazgāšanās līdzekļus. "Lupilu" piedāvā arī organiskus dārzeņu un gaļas biezenīšus un piena putriņas. Visi "Lupilu" pārtikas produkti ir bioloģiski sertificēti.

"Lupilu" mazuļu mazgāšanas līdzekļi ir rūpīgi veidoti bez papildu krāsvielām, aromatizatoriem un mīkstinātājiem. To apstiprina īpašs marķējums, kas norāda, ka šie produkti ir Vācijas alerģiju un astmas federācijas (https://www.daab.de/) pārbaudīti un rekomendēti maigajai mazuļu ādai.

Papildus ar "Lupilu" zīmolu mēs piedāvājam arī kvalitatīvus zīdaiņu un mazuļu apģērbus un drēbītes. Mūsu plauktos atradīsiet jaukas un mīkstas pidžamiņas, gaumīgus t-krekliņus, ērtas bikšeles un citus mazuļu apģērbus. Ņemot vērā bēbīšu ādas jutīgumu, ir ļoti svarīgi, lai mazuļu apģērbi būtu ražoti no kvalitatīviem materiāliem, tāpēc "Lupilu" apģērbi galvenokārt ir ražoti no tīras un veselīgas kokvilnas.

"Lupilu" līnija piedāvā arī bērnu kopšanai nepieciešamās mitrās salvetes, ādas krēmus, losjonus un mazgāšanās līdzekļus. Un tas viss ir tikai daļa no plašā "Lupilu" piedāvājuma klāsta, ko atradīsiet "Lidl" veikalos par īpaši pievilcīgām cenām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!