Foto: Publicitātes foto - Apple ierīces

Tagad lietot dažādas "Apple" ierīces, piederumus un aksesuārus, sākot no pašiem jaunākajiem "iPhone", līdz viedpulksteņiem "Apple Watch" vai bezvadu austiņām "AirPods", ir īpaši vienkārši. Ar pakalpojumu "Smart Deal" tos var abonēt bez jebkādas sākotnējās iemaksas, mēnesī veicot vienu maksājumu, kas ir pat līdz 30 % mazāks, salīdzinot ar standarta līzinga pakalpojumu.

Pēc Nikolaja Zaikina, "iDeal Latvia" vadītāja, teiktā, šis pakalpojums paredzēts visiem, kas vēlas uzreiz un pastāvīgi lietot jaunākās tehnoloģijas.

"Daudziem telefoni, viedaustiņas vai pulksteņi ir ne vien ierīces, bet arī svarīga ikdienas dzīves sastāvdaļa. To lietošana nozīmē noteiktu darba uzdevumu, brīvā laika, sporta vai citu nodarbju atvieglošanu. Tieši viņiem ir radīts "Smart Deal" pakalpojums – tiem, kas vēlas šeit un tagad lietot visprogresīvākos risinājumus un nebeidzami izbaudīt "Apple" pieredzi, nevis vienkārši iegādāties ierīci un lietot tik ilgi, kamēr tā tehnoloģiski novecos," saka N. Zaikins. 

Viņš norāda, ka ar "Smart Deal" var pasūtīt pat tādas ierīces, kas tikko parādījušās tirdzniecībā. Piemēram, jau tagad iespējams abonēt jauno, vēl jaudīgāko datoru "MacBook Air" ar pārveidoto M3 mikroshēmu, ātrāku "Wi-Fi", līdz 2 TB lielu SSD krātuvi un iespēju pieslēgt divus ārējos ekrānus.

Foto: MacBook Air M3

Vēlreiz un vēlreiz jauns, tikai ilgtspējīgā veidā

"iDeal" pārstāvis uzsver, ka šis pakalpojums tika radīts, ievērojot izmaiņas lietotāju uzvedībā.

"Mūsdienu lietotāji vēlas, lai lietu ir mazāk, bet vienlaikus – ērtu ikdienu, ko atvieglotu progresīvas tehnoloģijas. Viņiem ir svarīgi arī ietaupīt, spēt plānot savus izdevumus, zināt, kādu ietekmi uz vidi atstāj ierīču lietošana. Tāpēc piedāvājam ilgtspējīgu risinājumu izmantot jaunākās "Apple" tehnoloģijas lētāk – nevis uzreiz iegādāties jaunas ierīces, bet tās abonēt," saka N. Zaikins. 

Pēc viņa teiktā, kad beidzas abonements, un klients izvēlas jaunu ierīci, par veco “iDeal” pienācīgi parūpējas.

"Lai samazinātu ietekmi uz vidi un resursus, katru atpakaļ atdoto ierīci rūpīgi novērtējam. Ja ir iespējams, to sagatavojam turpmākai lietošanai, bet, ja nav, – pārstrādājam. Tādā veidā vecie telefoni, planšetes vai austiņas gadiem ilgi nekrāj putekļus atvilktnēs un nekļūst par elektroniskajiem atkritumiem," apgalvo N. Zaikins. 

Foto: iPhone 15 Pro

Nekādas pirmās iemaksas un ķīlas

Eksperts uzsver, ka, izmantot "Smart Deal" pakalpojumu, ir īpaši vienkārši – abonementu par pasūtīt jebkurā "iDeal" veikalā vai internetā. 

"Sarežģītākā daļa – izvēlēties, kuras ierīces vēlaties abonēt, taču tur var palīdzēt "iDeal" eksperti. Viņi bez maksas demonstrēs katras ierīces darbību, sniegtās iespējas un, noskaidrojuši jūsu vajadzības, ieteiks vispiemērotāko. Tālāk viss vēl vienkāršāk – abonementu var pasūtīt jebkurš pilngadīgs Latvijas Republikas pilsonis, apliecinot savu identitāti. Kad samaksāta pirmā mēneša iemaksa, uzreiz būs iespējams lietot izvēlēto vai vairākas izvēlētās ierīces," saka N. Zaikins. 

Pēc N. Zaikina teiktā, visērtāko un piemērotāko abonēšanas termiņu, pēc kura var saņemt jaunu ierīci, lietotājs var izvēlēties pats.

"Esam novērojuši, ka latvieši telefonus un viedpulksteņus vidēji maina ik pēc gada vai diviem, bet planšetes un datorus – ik pēc trim. Ievērojot šīs tendences, piedāvājam vairākus "Smart Deal" termiņus. Lietotāji paši izvēlas, kad vēlēsies atjaunināt "iPhone", "Apple Watch", "Mac" un "iPad" – pēc gada, diviem vai trim," norāda N. Zaikins.

Viņš pievērš uzmanību, ka, ja vēlas ierīces abonēt internetā, preces tikai vajag ielikt pirkumu grozā un tad izvēlēties "Smart Deal" apmaksas veidu.

"Tīmekļvietnē var pārbaudīt, kā atkarībā no atšķirīga abonēšanas termiņa mainītos maksājumu lielums. Kad izvēlas piemērotāko un samaksā pirmo mēneša iemaksu, atliek tikai sagaidīt savas ierīces – tās varam piegādāt mājās, uz pakomātu vai pircējam ērtāko "iDeal" veikalu," stāsta N. Zaikins. 

Pēc eksperta teiktā, kad beidzas "Smart Deal" termiņš, klients izvēlas – atdot veco ierīci pārdevējam un ņemt jaunu modeli vai arī pārtraukt abonēšanu. 

Foto: Apple Watch SE

Daudz ierīču, bet tikai viens maksājums mēnesī

Pēc N. Zaikina teiktā, par vairākām ierīcēm viņš runā ne velti – "Smart Deal" dod iespēju lietot visu "Apple" ierīču ekosistēmu.

Unikālā "Apple" sistēma ir viena no svarīgākajām neticamās lietošanas pieredzes sastāvdaļām – savstarpēji saistītās ierīces ļauj papildināt un paplašināt viena otras funkcijas. Ar kontaktiem, uzrakstiem, fotogrāfijām var ērti dalīties no "iPhone" uz "Mac" vai "iPad", uz zvanu var atbildēt ne tikai ar "iPhone", bet arī ar "Apple Watch" vai "AirPods", uzsākot darbu vienā ierīcē, var pabeigt citā, savienot "Apple" planšetes un datora ekrānus – un tās ir tikai dažas ekosistēmas priekšrocības," norāda N. Zaikins.

Lai šīs ērtības būtu pieejamas plašākam lietotāju lokam – ar "Smart Deal" var pasūtīt ne tikai vairākas "Apple" ierīces, piemēram, "iPhone", "Mac", "Apple Watch" un "iPad", bet kopā ar tām arī dažādus piederumus vai aksesuārus. 

"Var izvēlēties, sākot no dažādu modeļu bezvadu austiņām "AirPods", līdz lādētājiem, vāciņiem, klaviatūrām, viedpulksteņu siksniņām un pat stilīgām mugursomām. Visērtākais ir tas, ka neatkarīgi no izvēlēto ierīču un piederumu daudzuma, norēķināties var ar vienu maksājumu mēnesī," uzsver N. Zaikins.

Foto: iPad 10th

Izvēlēties vispiemērotākās "Apple" ierīces un uzzināt visus "Smart Deal" nosacījumus varat tīmekļvietnē.

"Smart Deal" piedāvājuma paraugi:

Foto: Smart Deal

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!