Foto: Publicitātes foto

"Outlet ciemats" Piņķos sarūpējis īpašas, tradīcijām bagātas un dažādām aktivitātēm piepildītas Lieldienu brīvdienas. 29. un 30. martā no plkst. 11.00 līdz 15.00 aicināti lieli un mazi uz atrakcijām visai ģimenei.

Bērniem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs – izvizināties ar karuseli, uzspēlēt minigolfu, pamuzicēt jeb uzsist pa bungām jautrā pavasara orķestrī, satikties ar pasaku tēliem un, protams, pasākuma vadītāju Lieldienu Zaķi. Gan lieliem, gan maziem būs iespēja pašiem uzbūvēt putnu būrīti, nokrāsot olas krāsošanas darbnīcā un piedalīties olu ripināšanas sacensībās.

Savukārt vecākus sagaida grilēšanas meistarklases, gardas degustācijas un grilēšanas dueļi. "Outlet ciemata" centrālajā laukumā cīņa būs spraiga! Un, protams, apmeklētājus sagaida īpašas svētku akcijas un īpašie piedāvājumi "outlet ciemata" veikalos ar atlaidēm līdz 70%.

"Via Jurmala Outlet Village" ir kļuvis par iecienītu galamērķi daudzām ģimenēm, jo "outlet ciematā" iespējams ne tikai izdevīgi iepirkties vairāk nekā 60 dažādu zīmolu veikalos, bet arī nobaudīt pusdienas vai vakariņas restorānos, bērnus izklaidēt spēļu laukumā, kā arī vienkārši izbaudīt pastaigas pa krāšņajām Vidusjūras stila ieliņām.

29. un 30. martā tiekamies "outlet ciematā" "Via Jurmala Outlet Village" Piņķos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!