Foto: Publicitātes foto

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams atjaunināt operētājsistēmu ar "Windows" atslēgām, uzlabot produktivitāti ar "Office" atslēgām vai izzināt neierobežotās rīku iespējas par zemu cenu, "Keysoff" ir jums pieejams. Plašā izvēle nodrošina, ka jūs varat atrast pareizās programmatūras atslēgas, kas atbilst jūsu vajadzībām, turklāt par cenām, kas ērti iekļaujas jūsu budžetā.

Izmantojot "Keysoff" programmatūras superpārdošanu, jūs varat iegūt oriģinālu "Windows 11" licences aktivizācijas atslēgu tikai par 13,55 €. Tas ir mazāk nekā 10% no mazumtirdzniecības cenas! Un "Office 2021 Professional" mūža atslēga ir tikai 25,75 €. Samaksājiet vienreiz un saņemiet mūža lietošanas tiesības! Ņemiet vērā, ka vairākas atslēgas var ietaupīt vairāk naudas! Iegādājieties "Office 2021 Pro 5" datoriem kopā ar saviem draugiem, un katrs no tiem maksās tikai 15,05 €. Nepalaidiet garām šo iespēju ievērojami ietaupīt uz svarīgiem programmatūras risinājumiem. Veiciet savu pasūtījumu, kamēr vēl ir iespēja!

Drošāks veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu "Windows 10"!

Iegūstiet savu rentablu komplektu tūlīt! (Kupona kods "SKK62")

Būs lētāk iegādāties vairāk vairāku atslēgu iepakojumu!

Par "Keysoff.com": 100% uzticams un drošs pirkums

"Keysoff.com" ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē "Keysoff.com", varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot "PayPal"/kredītkarti?

Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).

  • Cilnē "Payment Information" pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija "Cwalletco" – noklikšķiniet uz "Turpināt".

  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".

  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".

  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot "Paypal" vai kredītkarti (izmantojot "Paypal").

Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? "Keysoff" ir jūsu rīcībā! "Keysoff.com" lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē "Keysoff.com", un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!