Foto: Publicitātes foto

JURA kafijas automāti, kas pagatavo kafiju ar Šveices pulksteņa precizitāti, ilgstoši ir bijuši kafijas dzērienu kvalitātes etalons, nodrošinot, ka augstākās kvalitātes kafijas dzērieni ir vienkārši pieejami gan mājās, gan birojā. JURA, kas drīz atzīmēs savu simto gadadienu, inženieri pārsteidz mūs ar kārtējo inovāciju un tādējādi nosaka kafijas standartu.

Tirgū ir ienākusi patiesa sensācija – jaunais J8 twin, kas apvieno divu kafijas automātu funkcijas. Šim espreso automātam ir divas atsevišķas pupiņu tvertnes un divas jaudīgas kafijas dzirnaviņas, sniedzot maksimālu izvēles brīvību pagatavot labākos kafijas dzērienus, izmantojot viena veida pupiņas vai to maisījumu. No rīta pamodini sevi ar tumši grauzdētu espreso, bet vakarā baudi bezkofeīna kafijas dzērienu, nemainot kafijas pupiņas.

JURA jau 92 gadus ir pasaulē vadošais automātisko kafijas automātu ražotājs. Ar kafijas automātu radīšanu ikdienā nodarbojas labākie Šveices inženieri, kas vadās pēc kopēja mērķa: labākais kafijas piedzīvojums, nemainīga kvalitāte, ilgmūžīgs dizains, lietošanas ērtums, vienkārša apkope.

Foto: Publicitātes foto

Divas jaudīgas P.A.G.3+ kafijas dzirnaviņas

J8 twin palīdz atklāt agrāk nebijušas iespējas kafijas pasaulē. Espreso automāts var izmantot divu dažādu kafiju maisījumu, lai pagatavotu daudz un dažādus kafijas dzērienus ikvienai gaumei, vai pamīšus dažādas kafijas šķirnes. J8 twin tiek vienlīdz labi galā ar rīta kafijas un vakara bezkofeīna kafijas dzēriena pagatavošanu. Piedevām var nodegustēt dažādu grauzdēšanas pakāpju kafijas pupiņas.

Kompaktajam espreso automātam ir divas jaudīgas P.A.G.3+ konusveida kafijas dzirnaviņas, kas nodrošina precīzu malumu ar aromāta kontroles funkciju, kas pastāvīgi seko līdzi maluma kvalitātei. Starp kafijas pagatavošanas reizēm dzirnaviņas atrodas atpūtas režīmā. Tas dzirnaviņas saudzē, pagarina to kalpošanas laiku un vienmēr nodrošina apetīti rosinošu kafijas garšu un labāko aromātu.

Foto: Publicitātes foto

Kafijas dzērieni ikvienai gaumei

J8 twin var pagatavot 31 garšīgu kafijas dzērienu. J8 twin ar divām konusveida dzirnaviņām ir maksimāli daudzveidīgs garšīgu dzērienu pagatavošanā. Katrs parastais vai bezkofeīna kafijas dzēriens vienmēr tiek pagatavots no svaigi maltām pupiņām tieši tik stiprs vai vājš, vai no tāda kafiju maisījuma, kādu tā pagatavotājs ir izvēlējies. Īsumā – vienā kompaktā ierīcē ir apvienotas divu kafijas automātu priekšrocības. Un arī tas vēl nav viss. J8 twin ļauj saldināt zīdainās piena putas, lai atklātu pavisam jaunu garšu pasauli. Kafijas dzērienu pagatavošanai nav robežu – izmēģini klasisku espreso vai populāro sweet latte.

Lielisks rezultāts ar tikai pāris kustībām

Ar J8 twin intuitīvo Panorama Coffee paneli var radīt dažādus kafijas dzērienus. Paneļa darba princips ir loģisks, intuitīvs un nodrošina precīzu rezultātu. Ar Easy Mode režīma slīdpogām izvēlēto kafijas dzērienu varēsi viegli pielāgot savai gaumei. Pateicoties palīgsistēmām, automāta lietošana ir vēl vienkāršāka, un aromāta kontrole nodrošina maluma kvalitāti. Viedais tasītes sensors Coffee Eye seko līdzi, lai tasīte vienmēr atrastos zem izvēlētā kafijas dzēriena teknes. Lai automātu iztīrītu un apkoptu, pietiek tikai ar vienu pieskārienu.

Foto: Publicitātes foto

Maksimāla jauda ar viedu un kompaktu dizainu

Divas konusveida dzirnaviņas vienā elegantā automātā. Tīras līnijas, kvalitatīvi materiāli un izcila konstrukcija padara J8 twin par patiesi spējīgu iekārtu. Rūpīgi pārdomātais dizains nepārprotami atklājas, piemēram, maluma pakāpes iestatījumā, iespējā regulēt kafijas tekņu augstumus un dzirnaviņu vākos. Forma un funkcijas ir apvienotas harmoniskā kopumā ar Panorama Coffee paneli tā centrā. Savukārt espreso automāta krāsu palete un apdares elementi papildina tā elegantās dizaina līnijas.

Foto: Publicitātes foto

Pacel savus vasaras piedzīvojumus jaunā līmenī 

Šis elegantais espreso automāts piedāvā lielisku garšu un komfortu, vai nu pagatavojot ideālu espreso dienas sākumam vai, lai baudītu saldu karameles lati. Atvadies no garām rindām ātrās apkalpošanas kafejnīcās un esi sveicināts bezrūpīgā baudījumā ar māju ērtību. Lieliski pagatavots uzreiz! Lai JURA J8 twin kļūst par uzticamu līdzgaitnieku, kad vēlies baudīt vasarīgas garšas.

Uzzini vairāk: www.jura.lv

Foto: Publicitātes foto

Sweet Bananaccino 

Sastāvdaļas:
banānu sīrups
1 ēd.k. ogu musli
salds kapučīno

Pagatavošana:
Piepildi sīrupa tvertni līdz trešajai iedaļai ar banānu sīrupu. Mazajā latte macchiato glāzē ieber musli. Novieto glāzi zem piena putotāja un pagatavo saldu kapučīno.

Piezīmes

  • lai regulētu Sweet Bananaccino saldumu, sīrupa tvertnē pievieno vairāk vai mazāk sīrupa

  • banānu garšu īpaši izceļ 3 – 10 stipruma kafija

  • šai receptei iesakām San Antonio kafiju, ko atradīsi mūsu produktu klāstā

Uzzini vairāk: www.jura.lv

https://lv.jura.com/lv/par-kafiju/kafijas-receptes/sweet-bananaccino?attributes=F49823EFDE55417196762A6F320273DA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!