Foto: Publicitātes foto

Aizņemies līdz pat 200 latiem un, atdodot, nepārmaksā ne santīmu, jo viens no lielākajiem ātro kredītu izsniedzējiem Latvijā, Open Credit, piedāvā šo nebijušo iespēju! Ātrie kredīti tiek izsniegti stundas laikā no reģistrācijas brīža.

Līdz šim ātro kredītu aizdevēji procentu maksu neieturēja no jauniem klientiem, ja tie aizņēmās summu līdz 150 latiem. Open Credit ir vienīgais ātro kredītu aizdevējs, kurš piedāvā saviem klientiem aizņemties tik lielu summu, kuru atdodot, nav jāmaksā procenti jeb komisijas maksa. Tāpēc izmanto izdevību!


Izdevīgs šāda veida darījums ir tiem cilvēkiem, kas zina, ka drīzumā gaidāmi lielāki ienākumi, bet līdz tam pietrūkst naudas ikdienas tēriņiem vai neplānotiem maksājumiem. Tāpat Open Credit bija pirmais un joprojām ir Latvijā vienīgais ātro kredītu aizdevējs, kurš klientiem piedāvā aizņemties līdz pat 1000 latiem.

Ja klients laicīgi atmaksājis aizdevumu, nākamreiz viņš var aizņemties lielāku summu, jo tiek palielināts viņa kredītlimits. Vienmēr, pirms pieteikties kredītam, cilvēkam, jāizvērtē savas iespējas saistības arī izpildīt. Open Credit izsniedz aizdevumus ikvienam ekonomiski aktīvam Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 60 gadiem ar pozitīvu kredītvēsturi.

"Open Credit var atļauties saviem klientiem piedāvāt šādu iespēju, jo uzņēmums pēdējā gada laikā attīstījies veiksmīgi un iemantojis klientu uzticību. Klientu skaits ir aizvien pieaudzis, turklāt sarucis ir atteikto kredītu skaits, kas ļāvis uzņēmumam iekarot stabilu vietu tirgū un palielināt savu tirgus daļu. Līdz ar to vēlamies apliecināt savu lojalitāti un uzticību klientiem, palielinot summu, kuru aizņemoties, jaunajiem klientiem nebūs jāmaksā procentu maksājums," skaidro Open Credit valdes priekšsēdētājs Armands Broks.

Open Credit - mūsdienīgi risinājumi, ērts un saprotams reģistrēšanās process un spēja pielāgoties klientu vajadzībām. Piesakot kredītu, cilvēks stundas laikā saņem pieprasīto summu norādītajā kontā. Viss, kas nepieciešams kredīta saņemšanai, ir dators, internets un konts kādā no Latvijas bankām.

Lai pieteiktos Open Credit aizdevumam, nepieciešams reģistrēties uzņēmuma mājas lapā www.opencredit.lv, pieteikumi tiek izskatīti katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 19.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!