Foto: Publicitātes attēli

Ceļojumu aģentūras Altebo.lv un citu Latvijas tūrisma aģentūru dati liecina, ka šogad Jaunā gada un Ziemassvētku svinības ārpus Latvijas guvušas ievērojami augstāku popularitāti nekā pērn. Portāla Altebo.lv Ēģiptes dienu ietvaros iegādāti jau vairāki desmiti ceļojumu uz Ēģipti, un lielākā daļa no tiem - svētku laikā. Gaidāms, ka svētku brīvdienās Ēģiptes kūrortos būs sastopams ievērojams tūristu pulks tieši no Latvijas.

Informācija no vadošajiem tūroperatoriem liecina, ka šomēnes lidojumi uz Ēģipti tiek izpirkti ļoti strauji, un gaidāms, ka tuvākajā laikā Ēģiptes viesnīcas un lidojumi svētku laikā vairs nebūs pieejami. Tas liecina arī par to, ka ceļotāji jau laicīgi sāk plānot atvaļinājumus un brīvdienas. Portālā Altebo.lv līdz 31. oktobrim norisinās Ēģiptes dienas, kuru ietvaros tiek piedāvātas īpašas atlaides visiem ceļojumiem uz Ēģipti.

Šogad Ziemassvētkos aizvien vairāk cilvēku izvēlas doties romantiskajos vai ģimenes braucienos. Altebo.lv oktobrī veiktā aptauja liecina, ka Ziemassvētkos divatā plāno ceļot par 43% vairāk cilvēku nekā pagājušajā sezonā un par 31,5% pieaudzis to ceļotāju skaits, kuri svētku laikā ceļos ar ģimeni (ar vienu vai vairākiem bērniem). Kaut arī populārākais galamērķis ir Ēģipte, iecienīts galamērķis ģimenes ceļojumiem šogad ir arī viesošanās pie Lapzemes Ziemassvētku vecīša, svinības Londonā un Barselonā, bet romantiskiem ceļojumiem divatā aizvien biežāk tiek izvēlēti eksotiskāki galamērķi - Taizeme, Meksika un pat Bolīvija un Brazīlija. Šogad Altebo.lv piedāvā arī iespēju svinēt Jauno gadu Maskavā, ceļojot ar vilcienu. Arī ceļojumi uz kaimiņzemes galvaspilsētu gūst aizvien lielāku popularitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!