Nogurums. Trūkst spēka. No rīta negribas celties. Mazinās darba spējas. Neko negribas darīt. Viss apnicis. Zudis dzīvesprieks. Liekas, ka nekam nav jēgas. Traucē biežas galvassāpes, svīšana, sirdsklauves, trīc rokas. Arī Tev tā ir bijis? Tad Tev noteikti noderēs praktiski padomi traucējošo izjūtu izprašanā un novēršanā, lai dzīvē sasniegtu vairāk un no sapņotāja kļūtu par īstu veiksminieku.

Mēs, Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas klīnikas eksperti, aicinām uz jaunu vasaras nometni pieaugušajiem "Kā būt apmierinātam ar dzīvi?" cilvēkus, kuri vēlas psihoemocionāli un fiziski pilnveidoties, kuriem aktuāli ir jautājumi par dzīves jēgu un vērtībām, kuriem šķiet, ka dzīve ir skaista, un kuri ir gatavi strādāt ar sevi, lai dzīvotu piesātināti un interesanti, gūstot prieku, panākumus un gandarījumu.

Šīs vasaras nometnes laikā atbildēsim uz Taviem jautājumiem, sniedzot zināšanas un radot izpratni par veiksmes stāsta iespējamiem šķēršļiem, kā atbrīvoties no tiem, kā piesaistīt veiksmi un gūt panākumus dažādās dzīves jomās. Runāsim par emocijām, to nozīmi visās dzīves situācijās, jo tās var darīt mūs veselus un veiksmīgus, bet var būt arī traucējošas, darot mūs nelaimīgus. Fizioterapijas speciālisti palīdzēs Tev apgūt zināšanas, kā praktiski rūpēties par sava ķermeņa veselību un labsajūtu. Mūsu vasaras nometnē Tu varēsi trenēties piepildītākai dzīvei līdzīgi kā sportists savus panākumus kaldina treniņos.

Nometne pieaugušajiem notiks 2014. gada 20.-22. augustā (no trešdienas līdz piektdienai) atpūtas kompleksā Līcīši Ķeguma novadā, Tomes pagastā. Plašāku informāciju par vasaras nometni pieaugušajiem un pieteikšanos meklē psihosomatika.lv vai zvanot pa tālr. 67625655.

Jo agrāk pieteiksies, jo lielāka būs atlaide nometnes dalības maksai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!