Foto: Publicitātes foto/Stockholmhealth.com
"Katru dienu uz svariem kāpu ar prieku, jo liekais svars acīmredzami samazinājās. Tagad ar mani ir notikušas neticamas pārmaiņas - esmu zaudējusi 14 kilogramus un jūtos lieliski," tā par savu tievēšanas pieredzi stāsta Ilze Sausiņa (45) no Kandavas. Lasi interviju ar Ilzi un uzzini, kā bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju.

— Ilze, kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

— Laikam nav tādas tievēšanas motodes vai "brīnumlīdzekļu", ko es nebūtu mēģinājusi. Esmu lietojusi tievēšanas tabletes, tējas, novājēšanas jostas un bikses. Ievēroju arī vairākas tiešām drastiskas diētas. Liekā svara dēļ esmu mēģinājusi pat mokoši badoties. Nevienu no šīm metodēm nevaru ieteikt - tā ir sevis mocīšana un rezultāts nekāds.

— Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

— Doma par lieko kilogramu nomešanu, kā jau katrai sievietei, galvā grozās visu laiku. Vēlējos beidzot izskatīties labi — pirmkārt, pati priekš sevis un arī, lai tuvinieki ar mani lepojas.

— Kāpēc izvēlējāties Stokholmas diētu?

— Meklēju metodi, kas dod ātru rezultātu, jo savādāk domai par tievēšanu ātri atmestu ar roku. Par Stokholmas diētu biju dzirdējusi jau senāk. Uzzināju, ka iepriekš vairākiem man pazīstamiem cilvēkiem ar to bija izdevies ievērojami notievēt. Bet es neticu nekam, ko neesmu izmēģinājusi pati, tāpēc pasūtīju savu Stokholmas diētas uztura plānu. Mierināja doma, ka sliktākajā gadījumā man atgriezīs naudu, bet labākajā - iegūšu slaidu augumu, par ko sapņoju jau sen. Nebija jau ko zaudēt, ja nu vienīgi lieko svaru (smejas).

— Kā veicās ar diētas ievērošanu?

— Kas gan tur grūts - uztura plāna ēdieni bija garšīgi un sātīgi, bet pagatavošana pat ļoti vienkārša. Pirmos rezultātus redzēju jau pirmajās dienās - biju nometusi 4 kg. Ja kāds man to stāstītu, neticētu! Katru dienu uz svariem kāpu ar prieku, jo zināju - skaitlis uz svariem kļūst arvien mazāks. Tagad ar mani ir notikušas neticamākās pārmaiņas - esmu zaudējusi 14 kilogramus un jūtos lieliski! Bet pats galvenais - es beidzot patīku sev!

— Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu arī citiem cilvēkiem?

— Visiem, kuriem ir problēmas ar lieko svaru, noteikti iesaku Stokholmas diētu! Pamēģi pats un vēlāk būsi pateicīgs!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un zaudē svaru ātri un veselīgi!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Turklāt tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!