Foto: Publicitātes foto

Mēs piepildīsim jūsu sapni par ideālu atvaļinājumu!

Dažreiz rodas vēlme uzdāvināt sev neparastu dāvanu, bet nav ne jausmas, kāda šī dāvana varētu būt. Domas piesaista mantas — dārgu zīmolu apģērbi, tehnika, dārglietas... Varbūt atkāpsimies no stereotipiem un uzdāvināsim sev citu dāvanu, piemēram, ceļojumu uz kādu eksotisku valsti?

Šāda dāvana noteikti sniegs jums baudu, bet iespaidi, kurus gūsiet ceļojuma laikā, paliks kopā ar jums uz mūžu. Tie neizbalēs un nesabojāsies... Un katru reizi, domās atskatoties, jūs atkal un atkal piedzīvosiet tos spilgtos, pasakainos mirkļus, atmiņas par kuriem atvedāt no ceļojuma. Jo tie vienmēr paliks ne tikai fotoalbumā, bet, pats galvenais, – arī sirdī!

Uzreiz rodas jautājums: kurp doties? Izvēles iespējas ir tiešām plašas. Mēģināsim sniegt īsu kopsavilkumu, piedāvājot TOP 9 valstis, kas ir populāras Latvijas tūristu vidū un kurās noteikti gūsiet spilgtus iespaidus! Jums ir jāizdara tikai viena lieta – jāizvēlas tas, kas īpaši patīk. Sāksim:

Maldīvu salas

Indijas okeāna siltajos ekvatoriālajos ūdeņos jūs gaida tūkstošiem gleznainu atolu. Smilšainas pludmales un zila lagūna, nevaldāmi tropu augi un neticami spilgta un bagāta zemūdens pasaule. Šī vieta ir tropu paradīze, kur visi mūsdienu civilizācijas labumi un augsta līmeņa apkalpošana netraucēs baudīt pasakainās, cilvēka neskartās, eksotiskās dabas apskāvienus, kas ļaus lieliski atslābināties un atpūtināt gan garu, gan ķermeni.

Taizeme

Ko jaunu var pastāstīt par valsti, kuru pieminot iztēle uzbur pilis un noslēpumainus tempļus, džungļus un to iemītniekus — ziloņus, tīģerus, pērtiķus un citus, apburošus kūrortus ar lieliskām pludmalēm... Un vēl – neaizmirstami priekšnesumi un citas izklaides iespējas, slavenā Taizemes masāža, eksotiskā virtuve – visu nemaz nav iespējams uzskaitīt! Laika apstākļi! Tūrisma sezona šeit ilgst visu gadu, bet mūs, latviešus, īpaši interesē rudens beigas un ziema: pie mums – aukstums, slapjdraņķis un vīrusi, bet tur gaisa temperatūra +27 un ūdens temperatūra līdz +24.

Pataija, Samui, Phuketa, Krabi — šo pasakaino kūrortu nosaukumi jau paši par sevi rada vēlmi ātrāk posties ceļam!

Meksika

Spilgta, eksotikas un burvības pilna valsts ar temperamentu!. Tropiskās floras un faunas krāsainība, tirkīzzilie viļņi un baltās smilšainās pludmales, Maiju civilizācijas senās pilsētas un tempļi, Karību piekrastes slavenākie kūrorti – Kankūna un Maiju Rivjēra! Tam visam pievienosim asos, bet neticami gardos meksikāņu virtuves ēdienus un tekilu, kurai šeit ir vairāk nekā trīssimt dažādu veidu. Šo ceļojumu neaizmirsīsiet nekad!

Kuba

Brīvības salā jūs sagaidīs viesnīcas ar augstu apkalpošanas līmeni un plašas izklaides iespējas: niršana, snorkelēšana, izbraucieni ar jahtām u.c. Jums būs iespēja apskatīt milzum daudz apskates vietu: Hosone parks ar tā apburošo floru un faunu, Montemaras Lielais nacionālais parks, Taina indiāņu ciemats, Sapatas pussalas krokodilu audzētava, Baljamāras alas ar senajiem sienu gleznojumiem, Kastiljo de San Severīno pils, kas tika celta 18. gadsimtā, lai aizsargātos no pirātiem, un daudz kas cits.

Vēl šeit ir viens unikāls knifs, kuru neatradīsiet nekur citur pasaulē: ar visu savu atvērtību Kuba joprojām ir sociālistiska valsts, kā rezultātā uz katra soļa, tāpat kā eksotika, šeit ir sastopama atbilstoša atribūtika.

Ķīna

Ja par galamērķi izvēlējāties šo valsti, esiet gatavi pārsteigumiem un sajūsmai. Šeit sajūsmu izraisa burtiski viss. 3500 gadus sena vēsture dabiski sadzīvo ar mūsdienām, stikloti betona debesskrāpji ar tradicionālajām senajām pagodām. Unikāla, dabas pieminekļiem un dažādām apskates vietām bagāta valsts, kas svēti ievēro gadu simtiem senas tradīcijas, bet tajā pašā laikā tā ir supermoderna, augsti attīstīta un pārsteidzoša it visā.

Ja vēlaties ne tikai vērot un apbrīnot, bet arī uzlādēt ķermeni ar enerģiju un spirgtumu, tad laipni lūdzam Haiņaņas salas pludmales kūrortos.

Dominikāna

Leģendas vēsta, ka Kolumbs, pirmo reizi nonākot šeit, nolēma, ka ir atradis... zaudēto paradīzi! Un tiešām, Dominikāna ir pasakaina mūžīgās vasaras valsts: maigais klimats, tīrās pludmales, cilvēka neskartā daba, bet zemūdens pasauli mīlošos gaida Karību jūras rifi — spilgti, neparasti, unikāli.

Dominikānas viesnīcas patīkami pārsteidz ar augstas kvalitātes servisu, bet eksotiskā virtuve ar savu daudzveidību. Pie tam, Haiti salai, kur atrodas Dominikāna, ir ļoti sena vēsture, kas nozīmē to, ka vēstures, īpaši pirātu laiku, entuziastiem šeit būs ko apskatīt! Un pats galvenais — neatkarīgi no tā, kad ieradīsieties šeit, jūs vienmēr sagaidīs silta vasara!

Šrilanka

Esat noguruši no mūsdienu civilizācijas trokšņa, steigas un stresa? Vēlaties nokļūt tur, kur neviens nesteidzas un kur cilvēki vienkārši bauda dzīvi? Jūs aizrauj pasaules kultūra un vēsture? Garšo tēja?

Jums ir steidzami jādodas uz Šrilanku! Jūs iepazīsiet senu valsti — budisma pasaules centru, kur izbaudīsiet pilnīga miera atmosfēru. Jūs pārsteigs un sajūsminās skaistie tempļi, dārgumu glabātuves, klosteri un seno dievību statujas, kas raisīs bijību pat ateistos.

Un vēl – Šrilanka ir lieliska vieta eksotiskai atpūtai: lieliskas smilšu pludmales palmu zaru ēnā, Indijas okeāna siltie ūdeņi, gleznaini ūdenskritumi un platās upes, bagātā tropiskā flora un fauna, kā arī salas lepnums — plašās tējas plantācijas... Šrilankā sagaidīs draudzīgi un viesmīlīgi vietējie iedzīvotāji, bet viesnīcās sniegs augstākā līmeņa apkalpošanu. Šrilanka ir lieliska izvēle pat prasīgākajam ceļotājam!

Arābu Emirāti

Uz šejieni ir jādodas tiem, kas nezina, ko vēlas, vai tiem, kas vēlas visu un uzreiz. Arābu Emirātos ir absolūti viss jebkurai gaumei un vēlmēm!

Indija

Izvēloties šo valsti, jūs apburs turienes daba un cilvēka radītais skaistums. Tautas, tradīcijas, senā kultūra, reliģiskie novirzieni un ticības — šeit kā apburošā austrumu pinumā ir savijies viss. Nav brīnums, ka Indija tūristu atmiņās paliek kā spilgta, mirdzoša un unikāla valsts.

Tadžmahals — sniegbalta marmora brīnums, leģendārais Agra cietoksnis, Saules templis, kas tika uzbūvēts Bengālijas līča piekrastē 13. gadsimtā, Bolivuda, Elloras alu tempļu komplekss... Un vēl – pasakaina daba, izbraucieni kamieļu un ziloņu mugurās, aizjaujošs džungļu safari un niršana. Tas viss ir tikai neliela daļa no brīnumiem, kas gaida Indijā!

Augstāk minētās valstis ir populārākie galamērķi, tomēr mēs varam piedāvāt jums arī citus virzienus, kā arī vēl interesantākus, tālākus un eksotiskākus galamērķus! Tagad vārds jums! Ko vēlas sirds? Pieņemiet lēmumu, zvaniet vai rakstiet mums, tūrisma aģentūrai "Begonija". Jūs būsiet patīkami pārsteigti, uzzinot, cik tuvs ir jūsu sapnis par ideālu ceļojumu! Mūsu darbinieki ne vien izveidos individuālu piedāvājumu, ņemot vērā visas jūsu vēlmes un finansiālās iespējas, bet arī palīdzēs ar izvēli. Nekautrējieties jautāt! Mūsu – ceļojumu aģentūras "Begonija" – konsultanti ar prieku sniegs izsmeļošas atbildes uz visiem ar ceļošanu saistītiem jautājumiem.

Un vēl viens padoms – vienmēr iegūst tas, kas plāno laicīgi! Iepriekšpārdošanas akcija rit pilnā sparā un ļauj doties sapņu ceļojumā, iztērējot daudz mazāk, nekā jūs samaksātu, plānojot ceļojumu pēdējā brīdī. Tāpēc tagad ir īstais laiks padomāt par atvaļinājumu rudenī, ziemā un nākamā gada pavasarī, kad īpaši stipri gribas uz nedēļu vai divām aizbēgt no aukstuma, lai baudītu vasaru un eksotisko valstu maigo saulīti!

Piepildiet savu sapni par ideālu atvaļinājumu jau tagad!

Mūsu kontakti:

Tālrunis: (+371) 67-315-800
E-pasts: info@begonija.lv
Adrese: Rīga, Brīvības iela 64
Darba laiks
Pirmdiena – piektdiena: no 9:30 līdz 18:30
Sestdiena: no 10:30 līdz 15:30

"Begonija" – visi sapņi piepildās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!