Foto: ""Purina"
Microsoft operētājsistēma "Windows 10" mazumtirdzniecībā ir pieejama jau vairāk nekā septiņus gadus, un 2021. gada oktobrī to aizstās operētājsistēma "Windows 11". Tomēr "Windows 10" joprojām ir vispopulārākā "Windows" versija, kuras globālā tirgus daļa saskaņā ar "StatCounter" datiem ir 67,95 %. Microsoft ir pārtraucis operētājsistēmas "Windows 10" darbību, taču līdz 2025. gada 14. oktobrim operētājsistēma "Windows 10" joprojām tiks atbalstīta ar drošības atjauninājumiem, kas palīdzēs aizsargāt jūsu datoru no vīrusiem, spiegprogrammatūrām un citām ļaunprātīgām programmatūrām.

Kur var iegādāties oriģinālu lētu "Windows 10"?

"Keysoff" var nodrošināt drošu un uzticamu "Windows 10 Pro" un "Windows 10 Home". "Keysoff" uzsāka programmatūras veicināšanu, oriģinālā "Windows 10 Pro" cena ir tikai 7,35 eiro. Ja jūs pērkat vairāk nekā vienu, jūs varat izvēlēties izdevīgāku "Windows 10 Pro 2" datoru paketi, "Windows 10 Pro" tikai 6,22 eiro/PC! "Windows 10" lietotājiem joprojām tiek sniegts atbalsts, lai bez maksas atjauninātos uz "Windows 11"!

Ierobežota laika īpašais piedāvājums – "Windows 10" sākot no 6,22 eiro!

"Windows 11 Pro" tagad ir pieejams "Microsoft" veikalā par 199,99 ASV dolāriem, taču "Keysoff" piedāvā vēl izdevīgāku cenu! Iegūstiet "Windows 11 Pro" tikai par 10,45 eiro "Keysoff" programmatūras akcijas laikā. "ChatGPT" tehnoloģija pārņem pasauli, un tehnoloģiju giganti, tostarp "Microsoft", ir paziņojuši par tās integrēšanu savos produktos. Klīst baumas, ka "Microsoft" ieviesīs būtiskas izmaiņas ar "Windows 12", koncentrējoties uz mākslīgo intelektu un izpludinot robežas starp mākoņdatošanu un "edge computing". "Microsoft" galvenais produktu direktors Panoss Panajs (Panos Panay) paziņoja, ka uzņēmums ir ieguldījis lielus līdzekļus mākslīgā intelekta radīšanā savā operētājsistēmā. Ja tā ir taisnība, tas būtu milzīgs pavērsiens datorsistēmu pasaulē! Kamēr gaidāt "Windows 12", "Windows 10" vai "Windows 11" šobrīd var būt jūsu labākais risinājums.

Ietaupiet līdz pat 90%! Oriģināls "Windows 11 Pro" tikai par 9,99 eiro!

Turklāt "Keysoff" bagātīgajā katalogā ir arī "Microsoft Office" paketes, sākot no vecās "Office 2016" versijas (vecākām un mazāk jaudīgām sistēmām) līdz jaunākajai "Microsoft Office 2021" versijai, turklāt jaunākā "Office 2021" versija maksā tikai 26,25 eiro. Pērkot vairāk, ietaupiet vairāk, minimālā oriģinālā "Office 2021" cena ir tikai 13,85 eiro/PC! Salīdzinot ar "Microsoft" oficiālo cenu, tas var palīdzēt jums ietaupīt vairāk nekā 90%!

Ierobežota laika īpašais piedāvājums – mūža "MS Office no 13,85 eiro!

62% IZSLĒGTS uz vairāk biroja un komplektiem (Atlaides kods: SOLE62

Skatīt vairāk >>

50% OFF ON Vairāk "Windows OS" versijasAtlaides kods: SOLE50

Skatīt vairāk >>

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorinstrumentu programmatūra, "Keysoff" ir arī tas! Piemēram, "Keysoff" var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

"Keysoff" pērk šīs licences no uzņēmumiem, kas tās vairs neizmanto, un nodod tās privātpersonām, "Keysoff" zina katras pārdotās licences vēsturi un garantē, ka pārdotās licences ir 100 % autentiskas un nav nekādu drošības problēmu. Otrkārt, tā kā "Keysoff" jums uz e-pastu nosūta aktivizācijas informāciju un rēķinu par jūsu pasūtījumu, līdz ar to jums nav CD un loģistikas izmaksu, tāpēc varat iegūt "Windows OS" un "Microsoft Office" par nelielu daļu no cenas! "Keysoff" ir ne tikai labi produkti, bet arī lielisks pēcpārdošanas serviss. Pērkot produktus "Keysoff", jūs varat baudīt arī pēcpārdošanas servisu visu mūžu. Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, veicot datora modernizāciju ar šo īpašo piedāvājumu.

Pateicoties augstas kvalitātes produktiem un profesionālam servisam, "Keysoff" ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmju no reāliem lietotājiem "TrustPilot" vietnē ar vērtējumu 4,8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un pēcpārdošanas serviss

Sazinieties Keysoff: service@keysoff.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!