Foto: Publicitātes foto
Tuvojas dzimšanas diena vai citi svētki un gribas iepriecināt draugus un radus ar gardu maltīti? Ja neviena laba recepte pašam prātā nenāk, bet ierastās pildītās olas, čipsi un saldējums nespēj ne pārsteigt, ne iepriecināt, aplūko "Rimi" e-veikala jauno piedāvājumu – īpaši tev gatavotus svētku gardumus!

Šeit vari pasūtīt gardumus visdažādākajām svētku reizēm – mājas ballītēm un bērnu svinībām, dzimšanas un vārda dienām, uzņēmumu pasākumiem vai draudzīgai kopā būšanai ar saviem kolēģiem un darbiniekiem.

"Rimi" kulināri un konditori pēc pasūtījuma pagatavos dažādas suši plates, sieru izlasi vai laša torti, dārzeņu vai gaļas plati – sulīgus karbonādes rullīšus ar sieru, gardu putnu gaļas izlasi, lavašu ar mazsālītu lasi, olīvu standziņas.

Bet pie kafijas tavas garšas kārpiņas lutinās svaigi sāļie un saldie kliņģeri – ar šokolādi, augļiem vai garšvielām bagāti klasiskie, saldās štriceles ar kanēli vai sāļās ar sieru un gaļu, kā arī kārdinoši pīrādziņi – speķa, siera vai buljona rausīši.

Veic pasūtījumu e-veikalā līdz plkst. 8.30, un jau nākamajā dienā no plkst. 12.00 gardumi būs gatavi saņemšanai "Rimi Drive", bet ar piegādi tos varēsi saņemt no plkst. 16.00. Uzzini vairāk rimi.lv. "Mans Rimi" piedāvā arī dažādas receptes un labākos ieteikumus tavam svētku galdam.

Piedāvājums un sortiments: Svētku galdam | pērc rimi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!