Foto: Publicitātes foto
Jauns izplatīšanas partneris no 2024. gada 1. janvāra.

No 2024. gada 1. janvāra "Mast-Jägermeister SE" uzsāks sadarbību ar "Tridens" kā ekskluzīvu izplatīšanas partneri Latvijā. "Tridens Latvia" uzsācis komerciālas darbības "Jägermeister" izplatīšanai Latvijā no 2023. gada 1. oktobra.

"Tridens AS" ir vairumtirgotājs, kas darbojas visās trīs Baltijas valstīs un izplata vairāk nekā 150 pazīstamu zīmolu alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, kā arī patēriņa preces un pārtiku. "Tridens AS" ir atbildīgs par Igaunijas, Lietuvas un arī Latvijas tirgu, un turpinās attīstīt augstākās kvalitātes zāļu liķiera "Jägermeister" tirgus pozīcijas.

"Augstākās kvalitātes alkoholisko dzērienu zīmolu patērētāji sagaida pastāvīgu iedvesmu. Tas attiecas gan uz mūsu klientiem, gan arī uz "Jägermeister" cienītājiem. Tāpēc, lai nodrošinātu ilgtermiņa panākumus, īpaši svarīgas ir skaidras un mērķtiecīgas darbības. Kopā mēs vēlamies paplašināt ciešo un uzticības pilno partnerību, kuras pamatā ir kopīgas vērtības. Mēs izmantosim mūsu stiprās puses, lai "Jägermeister" veiksmes stāstam Latvijā pievienotu vēl daudzas aizraujošas nodaļas," norāda Janno Herts, "Tridens Baltics" izpilddirektors.

Par "Jägermeister"

Mūsdienās slavenāko premium klases augu liķieri 1935. gadā laida klajā Kērts Masts. Recepte, kas sastāv no 56 garšaugiem, ziediem un saknēm, ir saglabājusies nemainīga līdz pat šai dienai. Tradicionāli "Jägermeister" tiek ražots nelielā Volfenbutelas pilsētiņā Ziemeļvācijā. Pildīšana pudelēs notiek rūpnīcās Volfenbutelē Lindenē un Kāmencā Saksijā. No šejienes zāļu liķieri tam raksturīgajās pudelēs eksportē uz vairāk nekā 150 pasaules valstīm. 2022. gadā zīmols ar briedi bija pasaulē visvairāk pārdotais zāļu liķieris ar kopējo pārdošanas apjomu 120,7 miljoni 0,7 litru pudeļu (9,4 miljoni 9 litru kastu). Ģimenei piederošajā uzņēmumā visā pasaulē strādā aptuveni 1000 darbinieku. Kopš 2020. gada zīmola portfolio tagad ietilpst arī Holivudas aktiera un uzņēmēja Dveina Džonsona dibinātais tekilas zīmols "Teremana" un "GIN SUL", kas tiek ražots Hamburgas Altonā.

Par "Tridens"

"Tridens" – pieredzējis izplatītājs, kas savu vēsturi veido kopš 1988. gada. Uzņēmums darbojas visās trīs Baltijas valstīs: Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, un ir bijis uzticams partneris saviem vērtīgajiem klientiem, piegādātājiem, darbiniekiem un visai sabiedrībai. Nepārtraukta mācīšanās ir uzņēmuma pamatvērtība, kas jau daudzus gadus nodrošina tā izaugsmi un konkurētspēju. Tagad "Tridens" ir viens no pieredzes bagātākajiem tirdzniecības uzņēmumiem reģionā, kas izplata vairāk nekā 150 pazīstamu zīmolu. Vairāk nekā 100 starptautisku profesionāļu komanda palīdz "Tridens" uzturēt un attīstīt savas galvenās stiprās puses: mārketingu, pārdošanu un izplatīšanu. Organizācijas uzticamie eksperti darbojas kā vienots veselums ar visiem partneriem – apvienojot zīmola vērtības ar inovatīvām biznesa stratēģijām un veiksmīgu to īstenošanu vietējā līmenī.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!