Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties Valentīna dienai, daudziem rodas jautājums – kā pārsteigt savu otro pusīti? Tradicionālie ziedi, mīlas kartītes, šokolāde un šampanietis, protams, ir skaisti, bet kā būtu ar kaut ko pikantāku? Tiem, kuri vēl nekad nav izmēģinājuši intīmās rotaļlietas, šie svētki var kļūt par iemeslu atklāt jaunus baudas apvāršņus.

Sabiedrībā joprojām diezgan izplatīts ir aizspriedums, ka seksa rotaļlietas un dažādi guļamistabas aksesuāri ir paredzēti vientuļniekiem vai tiem, kurus partneris nespēj apmierināt. Šāds uzskats ir pilnīgi aplams! Kopīgi eksperimenti intīmajā dzīvē palīdz emocionāli atvērties, satuvināties un uzticēties, un tas attiecībām piešķir vēl dziļāku nozīmi.

"Pāri, kuri kopā izmēģina kaut ko jaunu – un es nerunāju tikai par seksa rotaļlietām, bet arī randiņiem un nebijušām pieredzēm –, stiprina savas attiecības un ikdienu padara aizraujošāku. Intīmās rotaļlietas var būt viena no šīm jaunajām pieredzēm. Tas ir kaut kas tāds, ko ar draugiem kopā neizmēģināsi un nedarīsi. Ar draugiem mēs ejam uz kino, bet rotaļlietas varam izmēģināt kopā ar partneri. Šī pieredze palīdz vēl vairāk satuvināties.

Noteikti jāpiemin arī fiziskais ieguvums. Iepazīstot intīmpreču pasauli, baudas latiņu varam pacelt augstākā līmenī, atklāt jaunas sajūtas un bieži vien arī ietaupīt laiku, jo ar seksa rotaļlietām ātrāk iespējams sasniegt orgasmu," stāsta "SexyStyle" veikalu vadītāja, sertificēta dūla un psiholoģijas studente Eva Gulbe.
Foto: Publicitātes foto

Esiet atvērti eksperimentiem

Ja abi partneri ir gana radoši un ar atvērtu prātu, ikvienu intīmpreci iespējams integrēt gultas rotaļās. Arī tad, ja rotaļlieta, aksesuārs vai intīmā kosmētika fiziski paredzēta tikai vienam no partneriem, baudu no tās lietošanas var gūt abi. Veselīgās partnerattiecībās nav vietas egoismam, īpaši, ja runājam par gultas priekiem, un būtu jāizjūt prieks ne tikai par savu, bet arī otra baudu.

"Prieks, gandarījums un bauda, īsākā laikā sasniegtas patīkamas sajūtas un orgasms – tas viss dod motivāciju mīlēties biežāk un samazina rutīnas iestāšanos. Rotaļlieta ir kā palīgrīks, ar kuru vienam otru lutināt un iepriecināt," piebilst Eva.

Arī visparastākais vibrators var būt pāru rotaļlieta – lai gan stimulējošas sajūtas tiks sniegtas partnerei, vīrietis varēs izjust gandarījumu par to, ka iepriecinājis savu mīļoto, sniedzis viņai baudu un patīkamas sajūtas. Kaklasaite, ar kuru tiek aizsietas acis vai sasietas rokas, spalviņa, ar kuru maigi tiek kutināts ķermenis, – ir daudz un dažādi veidi, kā izkrāsot erotiskās rotaļas un seksam "piešaut nedaudz pipariņu".

Izmēģini kopā ar partneri

Ja nekas no plašā piedāvājuma vēl nav pamēģināts, var sākt ar intīmo kosmētiku – lubrikantiem, stimulējošiem geliem un izsmidzinātājiem, masāžas eļļām un citiem līdzīgiem produktiem. Kā stāsta jomas pārzinātāja, pamatu pamats visām erotiskajām rotaļām ir tieši lubrikants, kas ne tikai nodrošina komfortu un slīdamību, bet arī paspilgtina sajūtas un iet roku rokā ar seksa rotaļlietām.

Populārākā intīmprece, kas paredzēta tieši pāriem, ir erekcijas gredzeni ar vai bez vibrācijas. Tos ir ļoti viegli lietot un vienlaicīgi var izbaudīt gan vīrietis, gan sieviete. "Erekcijas gredzeni, kas tiek likti uz locekļa, nedaudz nospiež asinsriti, līdz ar to loceklis kļūst jutīgāks, savukārt gredzenā esošais vibroelements mīlēšanās laikā stimulē sievietes klitoru," darbības principu skaidro "SexyStyle" pārstāve.
Foto: Publicitātes foto

Tāpat arī plašajā sortimentā pieejami pāru vibratori C burta formā. Vibratora īsākā daļa tiek ievadīta sievietes makstī, savukārt otrs atzars tiek novietots ārpusē pāri kaunuma lūpām un klitoram. Vibrators ir veidots tā, lai tiktu stimulēts arī makstī ievietotais vīrieša dzimumloceklis. Ar šo vibratoru pārim iespējams dažādot un paspilgtināt sajūtas mīlēšanās laikā, tomēr jāņem arī vērā, ka pie šīs rotaļlietas lietošanas ir nedaudz jāpiešaujas – jāatrod ērtākā poza un jākomunicē ar partneri, lai abiem šī mantiņa būtu vienlīdz baudāma.

Lai rotaļāšanās guļamistabā būtu interesantāka, var izmēģināt arī erotisko veļu. Kā stāsta "SexyStyle" pārstāve, veikalā iegādājama dažāda netradicionāla apakšveļa gan vīriešiem, gan sievietēm. Tāpat arī plašā klāstā ir dažādi tērpi lomu spēlēm, aksesuāri, piemēram, tīkliņauduma vai lateksa cimdi, zeķes un zeķubikses, ādas rotas, pūkaini rokudzelži un daudz kas cits.

Savukārt priekšspēles dažādošanai var izmantot pieaugušo spēles. Pāru spēles sniedz idejas romantiskiem randiņiem vai baudpilnai naktij ar partneri, kā arī ar tām iespējams labāk izzināt savu partneri. Daudzās spēlēs ir iekļauti jautājumi par seksu, fantāzijām, pieredzēm un vēlmēm.

"Interesantas ir arī rotaļlietas ar attālināto vadību. Kā jau noprotams pēc nosaukuma, tās var vadīt attālināti – neatkarīgi no tā, vai partneri sēž viens otram pretī vai pat atrodas dažādās valstīs. Ar šīm ierīcēm stimulācija gan tiek tikai vienam partnerim, bet šeit veidojas savstarpējā saspēle, viens var otru kontrolēt," stāsta veikala pārstāve.
Foto: Publicitātes foto

Pāru konsultācijas

Lai pāriem būtu vieglāk orientēties piedāvājumā un atrast sev piemērotāko produktu, vislabāk doties klātienē uz kādu no "SexyStyle" veikaliem. Zinoši konsultanti pastāstīs visu interesējošo, atbildēs uz jautājumiem un piemeklēs piemērotāko produktu. "SexyStyle" piedāvā arī pāru konsultācijas un dažādas meistarklases.

"Privātajās konsultācijās divas stundas tiek runāts par pārim aktuālajām lietām. Mums ir izstrādāta pamatprogramma, bet vienmēr arī aicinām pārus uzdot jautājumus, uz kuriem eksperts palīdzēs rast atbildes. Stāstām par anatomiju, fizioloģiju, vienkārši par seksualitāti un pieskārieniem, par rotaļlietām, par lubrikanta nozīmi un palīdzam pārim arī kaut ko sev piemeklēt. Neviens šo konsultāciju laikā pāri netraucēs, būs iespējams uzdot visus sev interesējošos jautājumus par seksualitāti un rotaļlietām. Manuprāt, šis ir labs randiņa variants, jo tādējādi var uzzināt daudz jauna par savu partneri," piebilst Eva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!