Foto: Publicitātes foto
Salīdzinot ar laiku pirms desmit un divdesmit gadiem, viennozīmīgi var teikt, ka dzīve kļuvusi daudz straujāka, un to nodrošina jaunākās tehnoloģijas un informācijas aprite. Vēl pirms kāda laika nevarējām iedomāties, ka mūsu ikdiena būs ne tikai e-pasti, kas acumirklī nogādā vēstules adresātam, bet arī dažādas aplikācijas, kas ievērojami atvieglo darbu, ļaujot sekot līdzi dažādiem procesiem. Tieši tāpēc pakalpojumu sniedzēju galvenais atslēgas vārds ir kvalitāte, kam starptautiskā sūtījumu kompānija "Venipak" pievērš vislielāko uzmanību. Ik dienu, nogādājot tūkstošiem paciņu Baltijas valstīs un Polijā, uzņēmums spēj ikvienam palīdzēt biznesā, tādējādi nodrošinot ātru un ērtu pasūtījumu izpildi.

"Venipak" piedāvā 24 stundu eksprespiegādi Baltijas valstīs. Tas iespējams, pateicoties ērtai un uzticamai kurjeru komandai, kā arī izvietotajiem "pickup" jeb savākšanas punktiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. "Mūsu ikdiena ir daudz straujāka nekā pirms dažiem gadiem, kā arī klientu prasības un pakalpojumu sniegšanas temps arī pieaudzis. Cilvēki nevēlas gaidīt sūtījuma piegādi nedēļām ilgi, kā arī daudzi negrib tērēt savus resursus un laiku, lai paši vestu preces, tāpēc "Venipak" to var veikt daudz ātrāk, jo izveidots veiksmīgs termināļu tīkls un kurjeri strādā gandrīz nepārtraukti, lai izpildītu pasūtījumus," saka "Venipak" vadītājs Justs Šablinsks.

Uzņēmums arī nodrošina informāciju par to, kad tieši klients saņems savu sūtījumu, taču jāņem vērā, ka tas iespējams tikai tajā brīdī, kad kurjers paņem konkrēto paciņu, kur norādīta saņēmēja adrese. Sadarbības partneriem jebkurā laikā tiešsaistē iespējams sekot līdzi piegādes statusam, kur atrodama informācija par saņēmēja vārdu, uzvārdu, parakstu un laiku. "Mēs mērķtiecīgi strādājam pie klientu pieredzes uzlabošanas un tehnoloģisko iespēju paplašināšanas. Ik gadu investējam jaunākajās sistēmās, lai pārliecinātos, ka sadarbība ir veiksmīga un partneri pie mums atgriežas ar jauniem sūtījumiem," saka Šablinsks.

Pašreiz Baltijas valstīs kopumā izveidoti 23 paku šķirošanas termināļi, no kuriem vienpadsmit atrodas Lietuvā, bet četri Igaunijā. Latvijā pašreiz ir deviņi paku šķirošanas termināļi, no kuriem divi izvietoti Pierīgā, savukārt pārējie atrodas Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Liepājā, Gulbenē, Ventspilī un Jēkabpilī. Šis pārklājums nodrošina ātru un savlaicīgu sūtījumu piegādi visā valstī, nepieciešamības gadījumā nogādājot tos arī kaimiņvalstīs.

"Venipak" piedāvā arī gaisa pārvadājumus no Baltijas valstīm un lielākajām Eiropas lidostām uz Ķīnu, ASV un citām valstīm. Kravas, kas pārsniedz simt kilogramus, pie klienta būs aptuveni astoņu dienu laikā, ja tiek izmantots ekonomiskais pakalpojums, bet, ja tiks izmantots eksprespakalpojums jeb steidzamo kravu nogādes veids, laiks samazināsies – sūtījums pie adresāta nonāks divās līdz piecās dienās. Lai ekonomētu sadarbības partneru laiku, "Venipak" piedāvā arī paku savākšanu un nogādāšanu lidostas terminālī, nepieciešamības gadījumā arī iepakojot un sagatavojot kravu transportēšanai, kā arī sagatavojot nepieciešamās pavadzīmes un eksporta deklarācijas.

Lai palīdzētu saviem klientiem, starptautiskā sūtījumu kompānija nodrošina arī pilnu dokumentu apriti, piemēram, rēķinu, līzinga dokumentu, pieņemšanas un nodošanas aktu parakstīšanu un atgriešanu nākamajā darba dienā sūtītājam visās Baltijas valstīs. "Ja kādreiz uzņēmumiem bija jāalgo šoferi un jāpērk transportlīdzekļi, lai izvadātu savus sūtījumus, tad tagad to ērti var organizēt ar kurjerservisa starpniecību, kur, protams, arī dokumenti ir svarīgi, lai varētu ne tikai tos iesniegt grāmatvedības uzskaitē, bet arī izsekot līdzi precei," piebilst Šablinsks.

"Venipak" misija ir nodrošināt savlaicīgus piegādes pakalpojumus augstā kvalitātē un klientam ērtākā veidā un laikā. Uzņēmums piegādās sūtījumus līdz klienta durvīm jau nākamajā dienā (24 stundu laikā) jebkurā vietā Latvijā un pārējās Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!