Sadarbībā ar LEMON GYM
Atklāj muļķīgo attaisnojumu un laimē LEMON GYM abonementu
Jauns gads, jauns es! Bieži vien ar šādu apņēmību ļaudis ienāk fitnesa zālē, lai spertu pirmos soļus ceļā uz veselīgāku un kustīgāku dzīvi. Nereti pēc dažām nedēļām regulārais apmeklējums kaut kur izčākst – ikdienas aizņemtībā vai slinkumā. Lai motivētu vairs nemeklēt attaisnojumus, LEMON GYM rīkoja konkursu ar iespēju laimēt fitnesa zāles abonementu.
Līdz 2024. gada 24. janvāra plkst. 23.59 ikviens, kurš piedalījās konkursā un pastāstīja par savu, drauga, kolēģa vai ģimenes locekļa muļķīgāko vai amizantāko attaisnojumu nesportot, piedalījās konkursā ar iespēju laimēt LEMON GYM abonementu.

Uzvarētājus no kopumā 324 aizpildītām anketām LEMON GYM noskaidroja izlozē, pēc nejaušības principa noskaidrojot četrus uzvarētājus. Šoreiz veiksme uzsmaidīja un lielo balvu ieguva Jolanta (jolanta.*****@gmail.com), bet trīs veicināšanas balvas ieguva Modris (modri*****@gmail.com), Skaidrīte (skaidrite.aiz*****@gmail.com) un kāds anonīms sportotgribētājs (mur****@inbox.lv). Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgi, lai vienotos par balvu saņemšanu.
  • 1 gada LEMON GYM PREMIUM abonements jebkurai no 8 zālēm (+ citi bonusi)
  • 5 privātas nodarbības treneres Ilvijas Belickas vadībā ar treniņu plāna sastādīšanu
  • Lielais starta komplekts sporta zāles apmeklējuma uzsākšanai – sporta soma, dvielis, ūdens pudele, SPORTLAND dāvanu karte 50 € vērtībā
  • 6 mēnešu LEMON GYM PREMIUM abonements
  • Mazais starta komplekts sporta zāles apmeklējuma uzsākšanai – sporta soma, dvielis, ūdens pudele
Konkursa noteikumus lasi šeit.
Ja šoreiz konkursā nepaveicās – nebēdā. Tver iedvesmu dzīvot veselīgāk un vairāk kustēties, lasot citu sportotāju pieredzi un ieteikumus!
Mums katram ir savs mērķis, kāpēc uzsākam vai regulāri nodarbojamies ar fiziskajām aktivitātēm. Kāds vēlas vingrāku augumu un redzēt muskuļus. Cits – noskriet gadā vismaz vienu pusmaratonu. Bet vēl kāds – atbrīvoties no virssvara, kas traucē veselībai. Taču gadās, ka viss apstājas kāda muļķīga un naiva attaisnojuma priekšā – nebija laika, jo aizsēdējos uz pāris stundām sociālajos tīklos, negribējās sabojāt pie friziera svaigi ieveidotos matus, ieraudzīju sporta zālē paziņu un negribēju izskatīties pēc neprašas.

Kā nostādīt savu prātu, lai sports sagādātu prieku, nevis būtu nasta? Kā neapstāties pēc tam, kad izlaistas, piemēram, viena vai divas treniņu nedēļas? Lūk, trīs piemēri, kā sportotājiem izdodas neapstāties, lai pildītu sev uzlikto solījumu!
"Motivācija rodas, kad tu redzi progresu. Tu esi nospraudis kaut kādu mērķi, tu uz viņu ej un veidojas progress. Ļoti labs motivators arī esi pats. Piemēram, pagājis laiks, esi paņēmis pauzīti, un redz, atkal nav tas vizuālais izskats, kādu tu gribi. Noder paskatīties, kāds es izskatījos pirms pieciem gadiem. O! Tas motivē, es gribu atpakaļ to formu."

DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš
"Man ir 53 gadi, un zinu, cik daudz enerģijas un kustības manī ir. Tas viss ir pateicoties dzīvesveidam, domāšanai un sportam. Vienīgais, ar ko es varu pārliecināt, draugi, ja jūs domājat par sevi +10, +20, +30 un vairāk gadu periodā, varat padomāt par to, kā jūs jutīsieties. Tā ir vienīgā motivācija! Cilvēkam pašam jātiek skaidrībā, vai viņam tas ir vērtīgi, kāpēc viņam vajag un ko viņš no tā iegūs. Ja viņš var atbildēt uz šiem jautājumiem, viņš ies un sportos!"

Producente un koučs Inese Stade
"Atradu, manuprāt, lielisku treneri Artūru Kozelu. Atnākot uz pirmo treniņu, lai kā tajā brīdī nebiju pārliecināts par sava ķermeņa uzbūvi, bet treneris neradīja tieši nekādu neērtumu. Kad ceļi saļogās un gribas mest plinti krūmos, ir treneris, kurš manā gadījumā ir diezgan tiešs un reizēm skarbs, tas palīdz. Būtisks motivators ir patmīlība. Spēja skatīties spogulī un priecāties par to, ko tu redzi. Vēlme mīlēt sevi."

Digitālās reklāmas aģentūras vadītājs un skatuves cilvēks Sandis Bergholds
Lasi citus šī projekta rakstus
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Ketija Nuķe-Osīte
REDAKTORS
Kristīne Melne
Dizains
Ralfs Eglītis
FOTO
LEMON GYM publicitātes foto, privātais arhīvs
Projekta vadība
Žanete Kļaviņa
Mediju komunikācijas ekspertS
Aija Daukste