Mēs darām tā
Vai teātris var kļūt par nulles patēriņa ēku?
"Man rūp, kas notiek ar mūsu planētu," saka Liepājas teātra valdes locekle Eva Ciekurze. Savus vārdus viņa attaisno ne tikai dažādos ikdienas paradumos, bet arī darba vidē. Liepājas teātris jau spēris pirmos soļus dabai draudzīgākā virzienā, un nākotnes plāni ir gana iespaidīgi.
Efektīva apkures sistēmas darbība vēsajā sezonā teātra ēkā ir viena no prioritātēm. Arī atkritumu šķirošana, drukāto tekstu samazināša un LED lampas apgaismojumos ir Liepājas teātra ikdienas sastāvdaļa. Interesants fakts – pateicoties līdzfinansējumam, izrādēs izmantotajiem galvas mikrofoniem tagad ir uzlādējamas baterijas. Agrāk mikrofonu vajadzībām gadā tika izlietots ap 5250 bateriju. Savukārt viens no liepājnieku nākotnes mērķiem ir padarīt teātri par nulles cikla ēku, kas pati sevi spēs uzturēt. Kā tas tiks panāks? Skaties un uzzini!
Kampaņā "Mēs darām tā" iepazīsimies ar 25 jaunām pieredzēm videostāstu veidā. Katrs no stāstiem ļauj sekot līdzi raidījuma galveno varoņu dienas gaitām, īpašu vērību pievēršot viņu iestrādātajai zaļā dzīvesstila rutīnai. Skaties un uzzini, cik daudzveidīgi ir videi draudzīgi ikdienas paradumi Latvijas kopienās, komūnās, kolektīvos, apkaimēs un vairāku paaudžu ģimeņu mājvietās.
Skaties vēl:
Kampaņu "Mēs darām tā" īsteno VFS Films studija ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālo atbalstu.
Projekts sadarbībā ar:
VFS Films KOMANDA:
SCENĀRIJU AUTORI
Kristīne Pleša, Madara Botmane
REŽISORS
Dainis Kļava
Mākslinieks
Kristaps Epners
ANIMĀCIJAS
PRODUCENTI
Uldis Cekulis, Kristīne Pleša
VIDES EKSPERTE
Elīna Kolāte
Kristaps Neimanis, Mārtiņš Kontants
SABIEDRISKĀS ATTIECĪBAS UN KOMUNIKĀCIJA
Baltic Communication Partners
Delfi brand studio KOMANDA:
SATURS
Ketija Nuķe-Osīte, Līga Švāne
REDAKTORS
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
PROJEKTU VADĪBA
Ēriks Radželis
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Aija Daukste
Krišjānis Bušs