Foto: Publicitātes foto

Izmanto jaunākās mākslīgā intelekta tehnoloģijas, lai uzlabotu kameras un displeja sniegtās iespējas, kā arī jaudīgu jaunu telefoto tālummaiņas objektīvu augstas kvalitātes attēliem no jebkura fotografēšanas attāluma.

2024. gada 15. maijs — Sony prezentē Xperia 1 VI, augstākās klases viedtālruni ar telefoto optiskās tālummaiņas objektīvu, kas ļauj fotografēt lielos attālumos, saglabājot kvalitāti un izcilu detalizāciju līdz x 7,1 tālummaiņai, ar plašu un lietotājam draudzīgu fokusa attāluma diapazonu no 85 mm līdz 170 mm. Šīs kameras uzlabotais objektīvs nodrošina iespēju uzņemt attēlus visos fokusa attālumos, neupurējot kvalitāti, ļaujot lietotājam uzņemt profesionālas fotogrāfijas ar lieliskiem bokē efektiem. 24 mm platleņķa objektīvs ir aprīkots ar "Exmor T for mobile" attēla sensoru, kas nodrošina lielisku veiktspēju vājā apgaismojumā, ātrgaitas AF (autofokuss), izmantojot AF izsekošanu, un cilvēka pozas novērtējumu, ko vada mākslīgā intelekta tehnoloģijas.

Izklaide tiek pacelta nākamajā līmenī, Xperia™ 1 VI displejs ir uzlabots, izmantojot mākslīgā intelekta tehnoloģijas, piemēram, attēla regulēšanas tehnoloģiju "Powered by BRAVIA® ", kas savā displejā atveido Sony televizora BRAVIA attēla kvalitāti, savukārt skaļruņi ir uzlaboti, lai nodrošinātu izcilu skaņas kvalitāti.

Sony prasme displeja, audio un mobilo spēļu jomā pārsniegs jūsu izklaides cerības, tāpat kā tā divu dienu akumulatora darbības laiks. Xperia 1 VI ļaus izbaudīt Premium klases viedtālruņa sniegtās priekšrocības.

Ar mākslīgā intelekta palīdzību uzņemtie fotoattēli pārsteigs ar savu profesionālā līmeņa kvalitāti

Sony izstrādāja Exmor T mobilajam sensoram Xperia 1 VI 24 mm objektīvam, kas kopā ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju apstrādi rada attēla kvalitāti, kas ir salīdzināma ar pilnekrāna kamerām. Nodrošina samazinātu troksni un lielāku dinamisko diapazonu vājā apgaismojumā, kā arī filmas ar kinematogrāfisku krāsu izteiksmi.

Tagad ar x 7.1 tālummaiņu – telefoto optiskās tālummaiņas objektīva fokusa diapazons ir no 85 mm līdz 170 mm, telefoto makro fotogrāfiju ar maksimālo palielinājumu aptuveni 2 x un minimālo fokusa attālumu 4 cm, pat bez īpaša makro objektīva.

Šis objektīvs izmanto optisko tālummaiņu, kas ļauj ievērojami palielināt un uzņemt augstas izšķirtspējas tālu objektu fotoattēlus ar bezkompromisa attēla kvalitāti gan tele-makro, gan portretu fotografēšanai. Turklāt telefoto makro fotografēšana, kas tuvplāna fotoattēliem izmanto tālummaiņas objektīva struktūru, ļauj lietotājiem uzņemt fotogrāfijas ar asu izšķirtspēju un izteiktu bokē, pārsniedzot neapbruņotas acs optisko asumu. Šī iespēja attiecas arī uz sarežģītu funkciju, piemēram, zieda centra, tveršanu, nodrošinot lietotājam izteiksmīgus rezultātus.

Alfa™ sērijas kameras tagad atbalsta AF izsekošanu ar cilvēka pozas novērtējumu, kas ir jauna mākslīgā intelekta funkcija.

Aizmugurējā kamera ietver mākslīgā intelekta tehnoloģiju, lai noteiktu cilvēka skeletu, ļaujot veikt lielisku AF izsekošanu pat sarežģītos fotografēšanas apstākļos, kad potenciālie šķēršļi aizēno objekta redzamību. Šī uzlabotā iespēja nodrošina vienmērīgu un precīzu izsekošanu, kā rezultātā tiek iegūta optimāla attēla uzņemšana plašā iestatījumu diapazonā.

Jauna kameras lietotne, kas ļauj lietotājiem izpaust savu radošumu vienkāršā un intuitīvā veidā.

Xperia Xperia 1 VI kameras lietotne ir saņēmusi lielu atjauninājumu, tostarp lietotājam draudzīgu lietotāja saskarni, kas nodrošina nevainojamu navigāciju. Šis jauninājums piešķir prioritāti vieglumam, nezaudējot pieejamo radošo rīku klāstu, piemēram, unikālus fotografēšanas režīmus, piemēram, PSM, un pielāgojamus krāsu sākotnējos iestatījumus, piemēram, "Creative Look". Jaunais Pro Video režīms, kas nodrošina precīzu iestatījumu kontroli video uzņemšanai, ļauj lietotājiem uzņemt fotogrāfijas un ierakstīt filmas ar intuitīvu vadību un precizitāti.

Jauns viedāks, gaišāks displejs

Xperia 1 VI displejs, ko darbina BRAVIA,™ izmanto mākslīgā intelekta remastering (ierakstu atjaunošanu), lai uzlabotu kontrastu, krāsu un dzidrumu. Šo tehnoloģiju var izmantot, lai izveidotu savu saturu, kā arī straumēšanas pakalpojumiem.

Pārveidotais displejs ir 1,5 reizes spilgtāks nekā iepriekšējās paaudzes displejs, kas ļauj vieglāk redzēt spilgtā apgaismojumā. Turklāt jaunā Sunlight Vision uzlabo redzamību āra apstākļos, ne tikai izgaismojot attēlu, bet arī veicot mākslīgā intelekta attēlu apstrādi, lai novērstu pārmērīgi eksponētus akcentus, analizējot kadrus un apkārtējās vides spilgtumu reāllaikā.

Augstākās kvalitātes skaņa ar un bez austiņām.

Xperia 1 VI ir jauna Premium audio shēma 3,5 mm vadu austiņām, jauns augstākas veiktspējas skaļrunis un unikālas audio tehnoloģijas, kas piešķir visai jūsu mūzikai apjomu, skaidrību un kvalitāti, ko tā ir pelnījusi, neatkarīgi no tā, vai izmantojat vadu, bezvadu austiņas vai stereo skaļruņi.

Skaļruņu bloka veiktspēja ir ievērojami uzlabota. Skaņas spiediena līmenis ir ievērojami palielināts, samazinot kropļojumus pie liela skaļuma un optimizējot zemas frekvences izvadi, nodrošinot jaudīgāku un visaptverošāku audio skaņas baudījumu.

Xperia 1 VI saviem lietotājiem piedāvā jaunākās audio industrijas tehnoloģijas un formātus, tostarp augstas izšķirtspējas audio, augstas izšķirtspējas bezvadu audio, LDAC, Bluetooth®. LE Audio (zems enerģijas patēriņš) un Snapdragon skaņu. Apvienojumā ar noteiktām bezvadu austiņām AAC (Advanced Audio Coding) savienojuma režīms uzlabo skaņas kvalitāti pat rosīgā pilsētas vidē, ļaujot netraucēti baudīt to, ko katrs no lietotājiem izvēlas.

Labākā akumulatora veiktspēja Xperia 1 sērijā

Lielais un efektīvais 5 000 mAh akumulators ir paredzēts divu dienu lietošanai parastājā režīmā, un tas viss ir ievietots vieglā korpusā, kas ir plānāks nekā iepriekšējie Xperia modeļi. Tvaika kameras siltumu izkliedējošā komponenta izmantošana, revolucionārs displejs ar zemu enerģijas patēriņu un unikālas energoefektivitātes tehnoloģijas ļauj lietotājiem nodrošināt nepārtrauktu filmu atskaņošanu ilgāk par 36 stundām, kas ir aptuveni divreiz ilgāk nekā iepriekšējās versijās.

Tas ne tikai piedāvā ātru uzlādi, sasniedzot aptuveni 50% ietilpību tikai 30 minūtēs, bet arī Battery Care un Xperia adaptīvā uzlāde nodrošina, ka uzlādes laikā akumulators netiek pārslogots, kā rezultātā četrus gadus ilgs akumulatora darbības laiks. Turklāt Xperia 1 VI atbalsta jauno bezvadu standarta Wi-Fi 7., šis jaunākais saziņas standarts nodrošina ātrdarbīgu datu apmaiņu, uzlabojot lietotāja pieredzi.

Veiktspēja, lai ļautu jūsu radošumam lidot

Īpaši uzlabotā Snapdragon® 8 Gen 3 mobilā platforma paver jaunu iespēju ēru. Šis jaudīgais centrālais procesors uzlabo Xperia 1 VI AI iespējas, nodrošinot nepārspējamu kameras, audio, spēļu un displeja veiktspēju.

Jauna Game Enhancer funkcija: "FPS optimizētājs"

FPS optimizētājs dinamiski optimizē CPU lietojumu un kadru ātrumu, pamatojoties uz spēļu vidi. Skārienievade ir uzlabota, lai nodrošinātu trīs izsekošanas ātrumus un divas precizitātes pakāpes, kā rezultātā lietotājs iegūst nepārspējamo pieredzi gan spēlē, gan tiešraides straumēšanā, kur ir nepieciešama ātrāka reakcija. Qualcomm Snapdragon® 8 Gen3 mobilā platforma Elite Gaming nodrošina ātru un nevainojamu spēļu un video skatīšanos.

Pārdomāts taktils dizains

Xperia 1 VI elegantā tekstūras aizmugures paneļa apdare sniedz papildu komfortu, funkcionalitāti un estētisku izskatu. Šāda tekstūra nodrošina labāku saķeri, un ciets stikla izliekts mikroveidojums kopā ar matētu izskatu padara to izturīgāku pret pirkstu nospiedumiem un virsmas skrāpējumiem, salīdzinot ar citiem materiāliem.

Kamerai ir cieta metāla pamatne, kas piešķir papildu izturību un kompaktu funkcionalitāti. Dizains un krāsa nevainojami pielāgojas ierīcei, piešķirot elegantu, kvalitatīvu izskatu.

Modelis ir pieejams dažādās krāsās, kas atbilst jūsu stilam: melns, platīna sudrabs un haki zaļš.

Vidi saudzējošs, iekļaujošs

Xperia 1 VI produktu kaste un primārā paplāte sastāv no Sony oriģinālā jauktā materiāla, kas sastāv no bambusa, cukurniedrēm un pārstrādāta papīra, ļaujot izmantot individuālu iepakojumu bez plastmasas. Papildu Sony pastāvīgajiem centieniem atteikties no plastmasas izmantošanas, plastmasas lente, ko izmanto pārvadāšanas kastu aizzīmogošanai, ir aizstāta ar papīru, lai padarītu iepakojumu videi draudzīgāku.

Aptuveni 85% no izejvielām, kas tiek izmantotas galvenajā korpusā un citur, ir ekoloģiski draudzīgi sveķi (pārstrādāti sveķi, augu izcelsmes sveķi utt.), ieskaitot SORPLAS,™ liesmas izturīgu pārstrādātu plastmasu, ko radījis Sony.

Mēs strādājam, lai sniegtu labumu videi un cilvēkiem. Xperia 1 VI nodrošina dažādas funkcijas, tostarp balss vadību un paplašinātu fonta lielumu, ļaujot ikvienam brīvi sazināties neatkarīgi no īpašajām vajadzībām. Piemēram, Xperia 1 VI ir funkcija, kas izmanto skaņas, lai fotografēšanas laikā informētu lietotājus par kameras horizontālo mērījumu informāciju. Turklāt Sony ir veicis unikālus uzlabojumus Android "TalkBack" funkcijā, nodrošinot, ka displeja izvēlnes tiek nolasītas lietotājam draudzīgā secībā, uzlabojot pieejamību visiem lietotājiem.

Stila vāciņš ar statīvu Xperia 1 VI

Xperia 1 VI stila vāciņš ir izstrādāts tā, lai to vienmēr būtu ērti satvert rokā, kad lietojat tālruni, īpaši, ja fotografējat, pateicoties speciāli izstrādātai apakšējai daļai. Jūsu ērtībām, esam parūpējušies par gredzena siksnu, ko var pievienot vāciņam, kas ļauj vēl vairāk uzlabot stabilitāti. Turklāt statīvs atbalsta gan horizontālo, gan vertikālo orientāciju, lai nodrošinātu papildu komfortu lietošanas laikā. Vāciņa aizmugure atspoguļo funkcionālo taustes dizainu, kas atrodas 1 VI aizmugurē, garantējot, ka pat tad, ja tiek uzlikts vāciņš, tiek saglabāts ierīces sākotnējais dizains. Piedāvājumā ir 3 krāsas, kas atbilst galvenajam korpusam. Viena no izejvielām, ko izmanto, lai izveidotu šo vāciņu ir SORPLAS.

Cenas un pieejamība

Xperia 1 VI būs pieejams iegādei Latvijas tirgū 10. jūnijā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 1399 EUR.

Iepriekšēja rezervēšanas kampaņa sāksies nākamajā dienā pēc produkta izlaišanas, 16. maijā, ar piedāvājumu, kurā būs godalgas saņēmušās Sony austiņas WH-1000XM5, ja līdz 9. jūnijam iepriekš pasūtīsiet jauno Xperia 1 VI.Vairāk informācijas: https://center.lv/lv/sony/Viedtalruni/Xperia/

Product announcment: https://www.youtube.com/watch?v=QpqxIypDv_E&t=0s


1. To plānots piegādāt ar nākamo Android OS versijas atjauninājumu.

2. Sony testu rezultāti šādos apstākļos: iekšējā atmiņā saglabāta video atskaņošana parastā video atskaņošanas lietotnē ar Wi-Fi® un LTE savienojumiem, audio izeja, izmantojot Bluetooth®, un noklusējuma iestatījumi nosūtīšanas brīdī. Faktiskais atskaņošanas laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas vides un apstākļiem.

3. Atbalstīts tikai 24 mm JPEG attēliem. Attiecībā uz trokšņu pretestības veiktspēju un dinamisko diapazonu nekustīgiem attēliem apgaismojuma vidēs LV (gaismas vērtība) 2 vai mazāk. Salīdzinot ar mūsu digitālās kameras pilnekrāna sensoru. Var tikt piemēroti veiktspējas ierobežojumi.

4. To plānots piegādāt ar nākamo Android OS versijas atjauninājumu.

5. 2024 Bluetooth SIG, Inc. Visas tiesības ir aizsargātas.

6. Qualcomm Technologies, Inc. un/vai tā meitasuzņēmumi izstrādāja Snapdragon Sound. Snapdragon un Snapdragon Sound ir Qualcomm Incorporated preču zīmes vai reģistrētas preču zīmes.

7. Sony testu rezultāti šādos apstākļos: iekšējā atmiņā saglabāta video atskaņošana parastā video atskaņošanas lietotnē ar Wi-Fi® un LTE savienojumiem, audio izeja, izmantojot Bluetooth®, un noklusējuma iestatījumi nosūtīšanas brīdī. Faktiskais atskaņošanas laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas vides un apstākļiem.

8. Sony testu rezultāti šādos apstākļos: iekšējā atmiņā saglabāta video atskaņošana parastā video atskaņošanas lietotnē ar Wi-Fi® un LTE savienojumiem, audio izeja, izmantojot Bluetooth®, un noklusējuma iestatījumi nosūtīšanas brīdī. Faktiskais atskaņošanas laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas vides un apstākļiem.

9. Salīdzinājums ar Xperia 1 V

10. Sony Corporation simulēja rezultātus, pamatojoties uz faktisko lietošanas profilu ar to pašu akumulatoru un USB uzlādi. Akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no lietošanas.

11. Paredzams, ka Wi-Fi 7 atbalstīs programmaparatūras atjauninājums pēc 2024. gada rudens.

12. Qualcomm Technologies, Inc. un/vai tā meitasuzņēmumi izstrādāja Snapdragon. Snapdragon ir Qualcomm Incorporated preču zīme vai reģistrēta preču zīme.

13. Qualcomm un Snapdragon ir Qualcomm Incorporated preču zīmes, kas reģistrētas Amerikas Savienotajās Valstīs un citās valstīs un tiek izmantotas ar atļauju.

14. Pieejamība var atšķirties.

15. Termins "iepakojums" attiecas gan uz konkrēto produkta kasti, gan uz tādām sastāvdaļām kā kastes paplātes, starplikas, apvalki un uzmavas. Nesatur materiālus, ko izmanto pārklājumos un līmēs.

16. Pārstrādāto materiālu daudzumu aprēķina, izmantojot svara attiecību (videi draudzīgi sveķi neietver pārstrādātus materiālus, augu izcelsmes sveķus, elektriskās daļas un stikla šķiedru). Materiāli, ko izmantojam, var mainīties atkarībā no sezonas.

17. Krāsas un pieejamība atšķirsies atkarībā no reģiona.

18. Izņemot statīvu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!