Foto: Publicitātes foto

Gatavošanās ceļojumam bieži sagādā daudz prieka: lidmašīnas biļešu iegāde, viesnīcas rezervēšana, dienas kārtības un ievērojamu vietu apskates plānošana. Diemžēl, dodoties vasaras brīvdienās, mēs bieži aizmirstam parūpēties par savu lielāko un svarīgāko īpašumu – mūsu mājām. Atstājot tās bez uzraudzības pat uz dažām dienām, mēs riskējam atgriezties no atvaļinājuma citādākā noskaņojumā, nekā gaidījām. Par laimi, mūsdienu tehnoloģijas ļauj viegli un ātri parūpēties par jūsu mājvietas drošību. Viena no lietām, kas sniegs jums sirdsmieru, pat atrodoties tūkstošiem kilometru attālumā no mājām, ir Reolink drošības kameras.

Pielāgotas dažādam vajadzībām

Neatkarīgi no tā, vai dzīvojat lielas pilsētas centrā vai attālos laukos, Reolink klāstā ir kāda jums paredzēta mājas drošības opcija. Ja jums pieder māja vai kotedža pilsētā, mēs iesakām kameras ar Wi-Fi pieslēgumu. Lai tās darbotos, tām ir nepieciešams barošanas avots, tāpēc uzstādīšanas vietā ir jānodrošina elektrības kontaktligzda. Nepieciešams arī pieejams Wi-Fi savienojums, kas nodrošina vienmērīgu un stabilu video pārraidi uz lietotāja ierīci, ļaujot pārraudzīt savu mājokli jebkurā laikā un vietā.

Ja tuvumā nav strāvas avota, ir pieejamas arī Wi-Fi kameras ar iebūvētiem akumulatoriem. Šī opcija ir ideāli piemērota mājām pilsētā un rindu mājām. Viena no lielākajām šo kameru priekšrocībām ir to mobilitāte un daudzpusība. Tās nav piesaistītas pie elektrības rozetes, tāpēc tās var viegli pārvietot un uzstādīt bez sarežģītiem elektroinstalācijas darbiem. Šos kameru modeļus var darbināt arī ar saules enerģiju, iegādājoties papildu saules paneli. Tas padara tos vēl pievilcīgākus, tiem, kuri plāno uzstādīt drošības kameras grūti sasniedzamās vietās kurās būs grūti uzlādēt kameras akumulatoru.

Pat tie, kas dzīvo nomaļās vietās, atradīs sev īsto piedāvājumu

Ja vēlamajā uzstādīšanas vietā nav pieejams Wi-Fi vai strāvas padeve, iesakām izvēlēties ar akumulatoru darbināmas kameras ar 4G mobilo karti (karte nav iekļauta, tā jāiegādājas atsevišķi). Tās darbojas, pateicoties iebūvētam uzlādējamam akumulatoram vai papildu saules panelim, taču tām nav nepieciešams Wi-Fi savienojums, jo šāda veida kameras var aprīkot ar 4G mobilo karti. Šie drošības kameru modeļi ir ideāls variants viensētu, lauku māju vai brīvdienu māju īpašniekiem, kuri vēlas aizsargāt savu īpašumu.

Foto: Publicitātes foto

Videonovērošana no viena ekrāna

Neatkarīgi no tā, vai dzīvojat mazā vai lielā teritorijā ja jums nepieciešams ērti un efektīvi uzraudzīt katru tās stūri vienā ekrānā, vēlams iegādāties kameru modeļus, kurus var pieslēgt tīkla videoreģistratoram (PoE IP). Šīs kameras, izmantojot interneta kabeli, var savienot ar īpašu staciju, kas vienā ekrānā parādīs novērošanas informāciju par visu teritoriju, kā arī spēj ierakstīt attēlus. Turklāt kamera tiek darbināta ar interneta kabeli, un tai nav nepieciešama papildu barošanas pieslēgvieta. Taču jums ir jāpārliecinās, ka katras kameras lokācijā, jūsu mājās ir pieejams interneta kabelis. Un, lai gan no pirmā acu uzmetiena tas var šķist nedaudz sarežģīti, šāda veida kameru uzstādīšana un pievienošana ir diezgan vienkārša, un tā ir ļoti ērta un viegli saprotama mājas lietotājiem.

Automātiski nosaka kustību

Neatkarīgi no tā, kuru Reolink kameru izvēlaties, varat būt pārliecināti par to izturību – āra kameras ir lietus un sniega necaurlaidīgas un var izturēt ļoti dažādus laika apstākļus, tostarp karstumu un aukstumu. Lietotāju ērtībām ir izstrādāta arī mobilā lietotne, kas ļauj ērti pārraudzīt un pārvaldīt visu informāciju tālrunī, pat atrodoties prom no mājām. Kamerām ir automātiska objektu noteikšanas un izsekošanas funkcija, kas spēj noteikt cilvēka vai transportlīdzekļa kustību un nekavējoties informēt īpašnieku, nosūtot reāllaika paziņojumus uz jūsu viedtālruni, kad tiek konstatēta kustība uzraudzītajā zonā. Visas Reolink āra drošības kameras ir aprīkotas arī ar nakts redzamību, lai jūs saņemtu skaidrus, augstas kvalitātes attēlus pat tumšākajās diennakts stundās. Tomēr speciālisti atgādina, ka, lai iegūtu vislabākos rezultātus, ir jāatceras ik pa laikam noslaucīt kameras objektīvus, lai tie būtu tīri un vienmēr būtu redzami vislabākās kvalitātes attēli.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!