Foto: Publicitātes foto

Kad runa ir par pilsētas dzīvesveidu un stilu, viss ir par individualitāti un pašizpausmi. Viedpulkstenis var būt ideāls aksesuārs, lai papildinātu ne tikai ikdienas ritmu, bet arī izskatu. Mēs runājām ar vietējo skeitborda profesionāli un entuziastu Artūru Bogdanoviču, lai uzzinātu, kā "Huawei Watch Fit 3" var kļūt par daļu no ikdienas stila un veicināt dzīvesveida uzlabošanu.

No ielām līdz čempionātiem: skeitborda kultūras attīstība Latvijā

Latvijas skeitborda kultūra ir bijusi bagāta un dinamiska jau vairākus gadus. Kā stāsta mūsu intervētais skeitbordists: "Ar skeitbordu sāku nodarboties 10 gadu vecumā, un tas uzreiz ieņēma īpašu vietu manā sirdī. Pateicoties draugam, kurš brauca ar skeitu, arī es saņēmu savu pirmo dēli. Skeitbords man vienmēr ir kalpojis kā efektīvs antidepresants un uzturējis mani kustībā."

Foto: Publicitātes foto

Viņš arī akcentēja, cik nozīmīga ir skeitborda kultūra Latvijā: "Lai gan esam maza valsts, skeitborda kultūra ir ļoti attīstīta. Skeitparku blīvums Latvijā ir viens no lielākajiem Eiropā, un arvien vairāk pilsētvides kļūst draudzīgākas skeiteriem. Mēs redzam arvien vairāk jaunu entuziastu, tai skaitā meitenes, kas pievēršas skeitbordam."

Stils un funkcionalitāte ar "Huawei Watch Fit 3"

Kad runa ir par aksesuāriem, skeitbordists stāsta: "Pulkstenis ir mans ikdienas aksesuārs, un ikdienā ar to arī skeitoju. Huawei Watch Fit 3 ir viegls un praktisks, ar daudzām viedām funkcijām, kas palīdz ikdienā. Es sekoju līdzi savam pulsam un miegam, lai uzlabotu savu fizisko sagatavotību un veselību."

Foto: Publicitātes foto

Huawei Watch Fit 3 piedāvā daudz vairāk nekā tikai laika rādījumu. Tas ir aprīkots ar TruSeen™ 5.5 tehnoloģiju, kas nodrošina precīzus sirdsdarbības mērījumus, un TruSleep™ 4.0, kas palīdz uzraudzīt miega kvalitāti. "Pēdējā laikā cenšos sakopt savu miegu un izveidot konkrētu ritmu. Miega apjoms ietekmē manu ķermeņa kapacitāti, un Huawei Watch Fit 3 palīdz man to kontrolēt," norāda A. Bogdanovičs.

Pulkstenis kā stila elements

Skeitborda kultūras stils ir brīvs un daudzveidīgs, un viedpulkstenis var būt lielisks papildinājums. "Pulkstenis man dod pārliecinātību un ceļ pašvērtējumu. Tas ir aksesuārs, kas krīt acīs un pievērš uzmanību," saka skeitbordists. "Pēdējā laikā stils noteikti kļuvis "platāks". Līdz ar to nāk arī brīvība gan drēbju sajūtas ziņā, gan izpausmes."

Ar tādām funkcijām kā treniņu režīmi, hronometrs un kameras tālvadības slēdzis, Huawei Watch Fit 3 ir ideāls pavadonis gan treniņiem, gan ikdienas dzīvei. "Manuprāt, skeitbordā viedpulkstenis ir kaut kas svaigs, bet es ticu, ka tas ir tikai laika jautājums, kad viedpulkstenis uz skeitbordista rokas kļūs par normu," turpina skeitbordists.

Foto: Publicitātes foto

Huawei Watch Fit 3 piedāvā ilgstošu baterijas dzīvi līdz 10 dienām un ātro uzlādes iespēju, padarot to par ērtu un uzticamu izvēli. Kā arī ir izstrādāts tā, lai būtu saderīgs gan ar iOS, gan Android ierīcēm. "Viedpulkstenis ar modernu dizainu, pieejams dažādās krāsās, noteikti var pielāgoties jebkuram stilam," piebilst skeitbordists, atzīstot, ka skeitborda stilā figurē daudzu citu subkultūru un sportu elementi.

Huawei Watch Fit 3 nav tikai pulkstenis – tas ir jūsu partneris veselības uzlabošanā, stila izpausmē un ikdienas organizēšanā. Jaunākās tehnoloģijas un moderns dizains padara to par ideālu izvēli ikvienam, kas vēlas izcelties un vienlaikus rūpēties par savu veselību.

Plašāk par Artūra stāstu un viedpulksteņa lietošanas pieredzi var uzzināt šeit.

Huawei Watch Fit 3 ar silikona siksniņu var iegādāties par 159 EUR, savukārt versija ar ādas siksniņu – par 179 EUR. Pērkot līdz 16. jūnijam, dāvanā bezvadu austiņas Huawei FreeBuds SE 2.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!