Foto: Shutterstock
Maltas gaļas klaipiņi - ciemiņus gaidot.

::recepte::

Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.

deutche_welle_video

Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.

Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.

Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.

60Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gliellopa maltā gaļa500 gmalta cūkgaļa1 tasepiens0.5 tasesasmalcināti sīpoli2 šķēlesbaltmaize2 gab.sasmalcinātas ķiploku daiviņas naža galsmelnie pipari3 šķēlessasmalcināts bekons2 gab.olas0.33 taserīvmaize1 gab.sakults olas baltums0.75 tasetaukvielas1.5 taseliellopa buljons2 ĒKmilti sāls

Sagatavošana

1

Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.

2

Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.

3

Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.

4

Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!