::recepte::
Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.
deutche_welle_video
Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.
Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.
Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.
60Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gliellopa maltā gaļa500 gmalta cūkgaļa1 tasepiens0.5 tasesasmalcināti sīpoli2 šķēlesbaltmaize2 gab.sasmalcinātas ķiploku daiviņas naža galsmelnie pipari3 šķēlessasmalcināts bekons2 gab.olas0.33 taserīvmaize1 gab.sakults olas baltums0.75 tasetaukvielas1.5 taseliellopa buljons2 ĒKmilti sāls
Sagatavošana
1
Gaļu, sīpolus, ķiplokus, sāli (pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc.
2
Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam.
3
Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu.
4
Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit