Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus" izstrādājusi pārveidojumu programmu mazajam "Mercedes-Benz" apvidus automobilim "GLA". Palielināt motora jaudu, padarīt agresīvāku virsbūves veidolu un piešķirt sportiskākus akcentus to interjerā var jebkurai "GLA" modifikācijai, ieskaitot sportisko "GLA 45 AMG".

"Mercedes-Benz GLA 45 AMG" versijā divlitru turbomotora jaudu "Brabus" piedāvā palielināt no standarta 360 zirgspēkiem līdz 400 ZS, savukārt griezes momentu – no 450 ņūtonmetriem līdz 500 Nm. Rezultātā mazais apvidnieks līdz 100 km/h paātrinās par četrām desmitdaļām straujāk – 4,4 sekundēs. Savukārt maksimālā braukšanas ātruma elektrisko ierobežojumu "Brabus" pārcēlies no standarta 250 km/h līdz 280 km/h.

Tāpat "Brabus" klienti šim "Mercedes-Benz GLA" var izvēlēties kādu no balstiekārtam: īpaši sportisko vai tieši pretēji – klīrensu paaugstinošu. Pirmajā gadījumā klīrenss tiek pazemināts par 25 mm, bet otrajā – paaugstināts par 30 mm. Atgādinām, ka standarta "GLA" klīrenss ir 157 mm, bet "GLA 45 AMG" versijā – 136 mm.

Savukārt eksterjerā mazajam apvidniekam "Brabus" piedāvā uzstādīt sava dizaina buferus, nelielu antispārnu un izpūtēja uzgaļus. Riteņu disku izvēle – no 18 līdz 21 collai.

Atgādinām, ka "Mercedes-Benz GLA" izgatavots uz A-klases modeļa bāzes un tas tika prezentēts pērnā gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!