Foto: DELFI
Ātri un vienkārši pagatavojams, sulīgs un patīkami maigs – tieši šāds ir šis kēkss, kurš izdodas vienmēr. Papildini gardumu ar saldētām vai svaigām ogām, žāvētiem augļiem, riekstiem un rozīnēm pēc sirds patikas!

::recepte::

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.

Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.

Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 olas1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti1 TKdzeramā soda1 glāzepēc izvēles – svaigas vai saldētas ogas, žāvēti augļi, rieksti

Sagatavošana

1

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.

2

Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.

3

Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.

4

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!