Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" aicina ceturtdien, 10. augustā, noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis", kurā studijas viesis Roberts Elbakjans izteiks asu viedokli, kāpēc Latvijas rallijā iestājies panīkums, un būs ekskluzīva iespēja ielūkoties Latvijas motokrosa zvaigznes Paula Jonasa pārstāvētās komandas "Red Bull KTM Factory Racing" staļļos.

Atsaucoties uz "ZeKurbulis" aizsākto tēmu par Latvijas rallija veiksmēm un neveiksmēm, autokluba "RE Autoclub" direktors Roberts Elbakjans ir pieteicies turpināt diskusiju. Sarunā ar raidījuma vadītāju Paulu Timrotu viņš izteiks savu viedokli, kas solās sašūpot agrāk tik iecienītā sporta veida ūdeņus – kāpēc rallija sacensībās ir aizvien mazāk dalībnieku un kāpēc zudusi arī skatītāju interese.

Savukārt žurnālists Ilmārs Līkums ir sagatavojis ekskluzīvu materiālu motosporta cienītājiem. Ilmārs pagājušajā nedēļas nogalē viesojies pie Paula Jonasa pārstāvētās "Red Bull KTM Factory Racing" komandas Beļģijas pilsētā Lommelā, kur Jonass un citi tās braucēji triumfēja pasaules čempionāta posmā. Skatītājiem būs iespēja ielūkoties komandas aizkulisēs un slavenajos KTM staļļos, kur tiek kaldinātas iespaidīgās uzvaras.

"ZeKurbulis" studijā viesosies arī Agris Šmits, Antīko automobiļu kluba valdes priekšsēdētājs. Antīko automobiļu klubs šogad svin 45. jubileju – Agris pastāstīs, kā kluba darbība tāpat kā Dziesmu svētki un citas vēsturiskas norises savulaik iekustināja Latvijas valsts neatkarību.

Artūrs Virbulis "ZeKurbulis" skatītājiem ir sagatavojis autosporta pasaules zīmīgāko notikumu apskatu. Artūrs pētīs, cik miljoni eiro vajadzīgi, lai sasniegtu uzvaru rallijkrosa pasaules čempionātā un vai tiešām pārgalvīgajam Krievijas rallija braucējam Aleksejam Lukjaņukam pēc kārtējās avārijas jāliek punkts sportista karjerai.

Raidījums "ZeKurbulis" un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē "LMT Straume", LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti izteikt savas domas "Twitter: diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!